Groth slår Koki Niwa

Efter holdets sejr på 3-2 og ikke mindst sin egen 3-2 sejr over verdens nr. 21, var det en glad Jonathan Groth som havde følgende kommentar til kampen: Det var en hård kamp! Der var sgu en del nerver på også da det var min første kamp på hjemmebane foran 800 tilskuere. Jeg følte mig godt mentalt forberedt, og jeg havde snakket en del med Jakob Hansen (mental træner tilknyttet landsholdet) omkring denne kamp. Jeg spillede godt, og forsøgte at komme ind og styre spillet med forhånden da jeg følte jeg havde et overtag dér. Han ville gerne rulle baghånd på min serv og derefter spille hurtigt, som er hans helt store styrke. Jeg havde chancer til både 3-0 og 3-1, men da det blev afgørende sæt holdt jeg hovedet koldt. At jeg samtidig fik en god start i afgørende sæt gør jo heller ikke noget:-). Fed kamp og rigtig god stemning!

Rød linje

Fulda-Marbazell vandt her til eftermiddag med 3-2, og Jonathan Groth bidrig med en rigtig flot sejr. Ved stillingen 1-1 mødte Groth verdens nummer 21, japanske Koki Niwa. Groth spillede en rigtig flot kamp mod den lille japaner, og specielt i afgørende sæt viste Groth høj klasse. Jonathan vandt med 3-2, og hans første sejr i bundesligaen er nu en realitet.

Rød linje

Jonathan Groth har i sin første sæson i Fulda-Marbazell endnu ikke fået så mange kampe, men i eftermiddag får han chancen. Groth er på holdkortet når han og resten af Fulda-mandskabet tager imod Frickenhausen søndag kl. 15.

Fulda-Marbazell ligger i øjeblikket nr. 6 i bundesligaen, mens Frickenhausen er at finde én plads højere oppe. Frickenhausen kan mønstre flere spillere, men mest troligt vil holdet bestå af Koki Niwa, Steffen Mengel og Wang Yang. Netop Wang Yang har Groth mødt før – og besejret.

Se stilling og individuelle scorer her.

Fulda-Marbazell mod Frickenhausen kan ses her.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97