Groth tabte i kvartfinalen

EM FOR UNGDOM 2007 BUTTERFLY FTZ ETTU

Jonathan Groth tabte lørdag eftermiddag sin kvartfinale i Drenge Single ved EM for Ungdom 2007 – trods danskerføring efter første sæt blev det 1-4 mod svenske Anthony Tran, der dermed er klar til semifinalen.

Kimmie Sørensen og Izabell Nørlem tabte lørdag i Consolation Cup – Kimmie nåede 3. runde, mens Izabell måtte forlade turneringen en runde tidligere…

12:00
Danmark spiller med om medaljer ved EM for Ungdom 2007 – Jonathan Groth er i kvartfinalen efter en overbevisende sejr på 4-1 over tyske Tran Le Vu.

Groth fortsætter den ualmindelige gode stil i Bratislava, og coach Mads Sørensen var ikke overraskende meget glad og tilfreds efter sejren i 1/8-finalen:

“Jonathan har imponeret mig hernede, og det fortsætter bare – han går uimponeret ind til hver kamp, og har tilpasset sig det, at han er kommet bagfra, og nu er med i medaljekampen hernede”, siger en glad ungdomslandstræner, der ser frem til fortsættelsen lørdag eftermiddag:

“Jonathan virker stadig sulten efter mere, og vi tror på chancen – vi aftalte fra starten af turneringen at tage en kamp af gangen, og det holder vi fast i”, siger Mads Sørensen om næste runde, der spilles lørdag kl. 15:50.

Modstanderen i kvartfinalen bliver svenske Anthony Tran – en modstander coach Sørensen siger følgende om:

“Han har før slået Jonathan, men det betyder intet, når man står i en UEM-kvartfinale – Jonathan har slået bedre spillere den seneste uge, så jeg tror han kan nå (mindst) et skridt videre hernede”, slutter Mads Sørensen, inden den står på frokost og genopladning for coach og spiller..

DK’s anden deltager i singleturneringens 1/8-finaler; Kasper Sternberg tabte en kamp til ungarnske Daniel Kriston – resultatet blev 2-4 efter en skidt dansk indledning, der betød 0-3 inden Sternberg kom i gang.

Sternberg skal nu forsøge at rejse sig, når han senere lørdag spiller 1/8-finale i HJ-double, hvor Hindersson/Sternberg – og Hyrup/Klein-Døssing er blandt de sidste 16..

Læs mere om EM for Ungdom 2007 ved at følge linket – og læs meget mere om ungdomslandsholdsarbejdet under Landshold -> Ungdom

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk