Groth videre til 3. runde ved OL

Fremragende at Groth holder hovedet koldt, for det er altid svært at spille den første kamp ved et OL.
I første sæt havde Groth svært ved Majoros’ kickserver og han kom bagud 6-10 inden timingen i slagene begyndte at sidde. Groth fik vendt sættet efter glimrende spil og gode hakserver m underskrue til 12-10 i eget favør. Meget vigtigt at få første sæt, det gør at Groth får lidt medvind.
I andet sæt kom Groth flyvende ud af startboksen og kom foran 10-6, men hvad der skulle have været et hurtigt sæt på kontoen, blev pludselig en spændende affære og 10-10. Igen havde Groth en plan på de afgørende bolde, og det blev vundet 12-10.

3. sæt blev en kort og effektiv affære med sejr på 11-4. Her spillede Groth skarpt og varieret og gav slip på nerverne.
4. sæt spillede Majoros godt og tog det 11-3 efter lidt lette fejl fra Groth.
5. sæt blev igen en tæt og lidt nervøs affære, hvor Groth kom stort foran og lignede en, der var klar til at lukke festen og kampen efter giftigt spil. Men Majoros havde ikke givet op og kom tilbage til føring 9-7 inden Groth igen fik overtaget i duellerne og hev sejren hjem til 13-11.

Landstræner Linus Mernsten erkender i en kommentar fra Tokyo, at det blev en nervøs affære. 9 dages venten på at komme i kamp er en hård omgang, så det var sindssyg dejligt med en sejr, og at Groth lykkedes at vinde alle tre sæt, der var tætte. Nu skal vi lige nyde sejren en times tid, så begynder vi forberedelsen af kampen mod franske Gauzy i morgen, lyder det fra Linus.

Kampens cifre:
12-10
12-10
11-4
3-11
13-11

Du kan se et interview med Groth på vores facebookside her: https://www.facebook.com/BordtennisDK/videos/2375441619254311

Kan være et billede af 1 person og indendørs
Sådan ser en sejr ud ved OL i Tokyo