GYSERSEJR TIL ROSKILDE I CL

Roskilde Bordtennis indledte deres færd i Champions League med en hjemmesejr mod italienske Circolo Milano, der i Roskilde Kongrescenter blev besejret med 3-2 efter stort drama, der bragte deja vu-fornemmelser fra de glade EM-dage i Århus for 3½ år siden.

ROSKILDE BORDTENNIS (Foto: btk61.dk)

40-årige Allan Bentsen lukkede – præcis som dengang – holdkampen efter en medrivende fight, hvor to matchbolde blev misbrugt i fjerde sæt, inden veteranen på sin i alt fjerde af slagsen lukkede og slukkede med 11-9 i 5. sæt over sin medveteran, kinesiske Ma Wenge.

Inden da havde det 800 mand m/k store publikum – og mange tusind TV- og LIVE STREAM-seere – set en alt andet end velspillende Bentsen tabe sin første kamp mod slovenske Bojan Tokic efter en lidet flatterende indsats, der ikke gav forhåbninger om en matchvindersejr.

Foruden kamæleonen Bentsen var også de øvrige EM-helte, Maze og Tugwell, på holdkortet:

Finn Tugwell havde ikke sin bedste aften, selvom han var tildelt samme plads på holdet, som i 2005 – det blev ikke til meget mod italienernes lavest rangerede spiller, Roko Tosic, der vandt
3-1 efter to klare indledende sætsejre og to tætte afslutningssæt, hvor et gik til hver side.

Mens Tugwell ikke var helt oppe i gear denne fredag i Roskilde Kongrescenter, var Michael Maze det i allerhøjeste grad – selvom holdkammerat Bentsen efterlod det sidste, gode indtryk, var det Maze, der efterlod det klart største på en aften, hvor storspillet for alvor var fundet frem!

Sejrene på 3-1 og 3-0 siger ikke så meget i sig selv – det var måden den danske etter vandt på! Stort spil og perfekt fokus i de vigtige situationer i åbningskampen mod Ma, der vandt et enkelt sæt – og “hævnen” for Bentsens klare nederlag, udklasseringen af Tokic, var af meget høj klasse.

Vi glæder os til fortsættelsen, der kan følges om fire uger samme sted og på samme tidspunkt – Timo Boll & Co. kommer til byen, og den trio skal opleves LIVE, når der er topkamp i Champions League mellem danske Roskilde og de tyske OL-sølvvindere fra Borussia Düsseldorf…!

Kampreferat fra Roskilde v Milano kan læses på cl.roskildebordtennis.dk – og man kan læse meget mere om Champions League hos ETTU, hvor der givetvis også dukker en historie op om aftenens begivenheder i Danmark inden længe…

Matchfakta, Roskilde Bordtennis v Circolo Milano: 3-2
Michael Maze – Ma Wenge: 3-1 (11-4, 11-7, 9-11, 11-9)
Allan Bentsen – Bojan Tokic: 0-3 (9-11, 6-11, 2-11)
Finn Tugwell – Roko Tosic: 1-3 (4-11, 6-11, 15-13, 9-11)
Michael Maze – Bojan Tokic: 3-0 (11-6, 11-6, 11-4)
Allan Bentsen – Ma Wenge: 3-2 (11-9, 11-6, 7-11, 11-13, 11-9)

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 90 24 45
Kontaktperson e-mail: allan.bentsen@btk61.dk