Halvanden dansker i kamp

I den franske Pro A er der tirsdag fuldt program, men det bliver med kun “halvanden” dansker til start…

Finn Tugwell skal sammen med Cestas møde den tidligere danskeklub Metz, der har fået en skidt sæsonstart med tre nederlag – præcis modsat er det gået Bordeaux-klubben, der med tre sejre ligger i toppen af rækken, og som selvsagt er favoritter i tirsdagens opgør.

Michael Maze stiller op for Levallois, når de ude møder Angers, men dette skyldes udelukkende en teknikalitet, da det fra sportschef Peter Sartz’ side forventes han kun spiller en enkelt bold hvorefter han trækker sig!

Til dr.dk har Maze udtalt følgende:

“Der er nogle latterlige regler i Frankrig, der betyder, at jeg skal stille op, lige meget om jeg er skadet eller ej, ellers får klubben nogle strafpoint.

Så derfor vil klubben gerne have jeg kommer derned, men det er klart, at det er en uheldig situation for mig i en tid, hvor jeg skal blive hurtig klar til nogle vigtige turneringer. Men jeg har en kontrakt, og der må jeg jo stille op for holdet”, udtaler Michael Maze.

Hele artiklen om Maze’ skadessituation kan læses på dr.dk ved at følge linket – se endvidere raportagen om Maze på dr.dk/tv

Se kampprogram, resultater, m.v. fra Pro A via Links -> Resultater & Statistik

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk