HED-sejre til HGI og VSBTK

Lørdag d. 15. marts blev den foreløbige HED-endestation for både Team Vendia og Sisu/MBK, der efter lørdagens kampe forlader Elitedivisionen for Herrer – førstnævnte gør det frivilligt qua en holdtrækning fra den kommende sæson, og sidstnævnte efter de tabte nedrykningspillet i denne sæson.

– holdene, der sørgede for afskeden var Hillerød og Virum-Sorgenfri.

I kvartfinalen mellem HGI og Team Vendia skulle nordjyderne, efter et hjemmebanenederlag i det første opgør, vinde i Hillerød – det lykkedes ikke, da hjemmeholdet vandt en relativ sikker sejr på 5-2.

Huang Hou Yu og Wang Wen Jie vandt begge deres singler, mens Peter Greczula stod for den sidste og afgørende HGI-sejr, der sikrede dem semifinalepladsen.

For Team Vendia vandt Morten Knudsen og Claus Junge en single hver i holdkampen, hvor stillingen var 2-2, inden de nordsjællandske værter lukkede og slukkede både holdkamp og kvartfinaleserie – og altså lyset for Team Vendia, der som Brønderslev har været dominerende i dansk herrebordtennis den sidste halve snes år!

Virum-Sorgenfri kan efter lørdagens overlevelse i HED se frem til deres 43. sæson i den bedste herrerække – i den anden nedrykningskamp mod Sisu/MBK vandt de med 5-2 på hjemmebane, og sikrede sig dermed ret ubesværet endnu en sæsons deltagelse.

Lars Hauth og Henrik Vendelbo vandt hver to kampe, mens Martin Bremer tog en enkelt pind – for gæsterne var det Torben Rasmussen og Claus Pedersen, der sørgede for sejrene, der gav en “pausestilling” på 2-2 inden det altså blev 5-2 til værterne.

Sisu/MBK rykker dermed ud af HED for anden sæson i træk – efter kunstigt åndedræt en ekstra sæson, qua en sidste øjebliks holdtrækning, ser det nu ud til det aldrende hold må forlade rækken.
 

HILLERØD (Foto: HGI) VIRUM-SORGENFRI (Foto: vsbtk.dk)
ELITEDIVISIONEN FOR HERRER – MEDALJESLUTSPIL

02-03-08  17:30

Dragør

v

OB

4-5

07-03-08  19:00

OB

v

Dragør

5-4

09-03-08  14:00

Team Vendia

v

Hillerød

3-5

15-03-08  15:00

Hillerød

v

Team Vendia

5-2

info

ELITEDIVISIONEN FOR HERRER – NEDRYKNINGSSLUTSPIL

09-03-08  14:00

Sisu/MBK

v

Virum-Sorgenfri

4-5

15-03-08  18:00

Virum-Sorgenfri

v

Sisu/MBK

5-2

info

På dbtu.dk kan man under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne læse meget mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og sidste sæson…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk