HED-slutspillet fortsætter

Slutspillet i Elitedivisionen for Herrer fortsætter onsdag aften, hvor Dragør tager imod Virum-Sorgenfri i Hollænderhallen – VSBTK startede sæsonen som lyn og torden, men er gået i stå, hvilket bl.a. har resultateret i nederlag i årets tre HED-kampe.

Den seneste sejr ligger knap tre måneder tilbage, men var til gengæld mod netop Dragør – de to grundspilsopgør er endt med to hjemmesejre, 5-4/Dragør og 5-2/VSBTK, så det ligner en meget åben kvartfinale, der indledes onsdag aften.

Dragør stiller med den nykårede DM-vicedanmarksmester, Christian Larsen i spidsen – “Bønne” viste storform ved mesterskaberne, og sammen med rutinerede Morten Knudsen og Kim Høgsberg er amagerkanerne en klar trussel for de fleste HED-hold.

Sidste mand er enten Kasper Weinrich Schübeler eller den “inaktive” Daniel Fynsk, der ikke har spillet siden januar – sidstnævnte vil styrke Dragørs semifinalechancer betydeligt.

Virum-Sorgenfri kommer med efterårets helt store HED-stjerne, Li Moding i spidsen – Li slog alle, inkl. Bentsen og Tugwell, men gik noget i stå, og er ikke længere “uovervindelig”.

Sammen med Daniel Engblom,  Martin Bremer og – for VSBTK – forhåbentlig Henrik Vendelbo, der har været skadet i en periode, skal der skaffes et godt udgangspunkt i deres eneste udekamp i kvartfinaleserien, inden turen går til Virum hvor de(n) sidste kamp(e) skal spilles…

ELITEDIVISIONEN FOR HERRER | KVARTFINALER
OB v København
Tirsdag d. 10. marts kl. 19.00 i Odense Idrætshal
Fredag d. 20. marts kl. 19.00 i Remissen
Evt. søndag d. 22. marts kl. 10.30 i OB Hallen

Virum-Sorgenfri v Dragør
Onsdag d. 11. marts kl. 19.00 hos Dragør
Fredag d. 13. marts kl. 19.00 hos Virum-Sorgenfri
Evt. 3. kamp, søndag d. 15. marts kl. 14.00 hos Virum-Sorgenfri

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk