Helsingør v Ballerup

Helsingør – Ballerup, 6-5
Helsingør-holdet bestod af Elin Helgesson, Merete Juel Hall og Karin lind. Ballerup-holdet bestod af Annie Ramberg, Julie Thomsen og Tina Karlsen.

Merete lægger ud mod Julie, og det bliver den første af mange 5-sæts kampe i denne kamp. Desværre taber Merete i 5. sæt.

Dernæst spiller Elin mod Tina, og denne vinder Elin. Stilling 1-1.

Karin møder så Annie. I denne kamp er heldet virkelig på Karins side. Utrolig mange svinebolde (netrullere og kantbolde). Kampen ender 3-1 til Karin. Stililng 2-1.

I anden runde møder Merete Annie, og Annie vinder. Stilling 2-2. Elin møder Julie og vinder. Karin møder Tina og vinder knebent 11-9 i femte sæt. Stilling 4-2.

Derefter er der doublen. Elin og Karin spiller denne mod Annie og Julie. Endnu en gyser af rang. Vi får den gode opstilling og hiver doublen hjem 14-12 i femte sæt. Pu-ha. Stilling 5-2.

I sidste runde er det Ballerup, der har spillet på deres side. Vi taber alle tre den sidste single, igen meget tætte kampe. Stilling nu 5-5.

Så skal kampen afgøres på sudden double. Elin og Karin tager denne igen, og igen mod Julie og Annie.

Vi er heldige at vinde lodtrækningen, giver de andre serven, så vi kan vælge den bedste opstilling for os, og det giver pote. Vi vinder doublen igen, denne gang 11-4 i femte sæt. En holdkamp der tog ca. 3,5 time med sejr til Helsingør på 6-5.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Helsingør
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk