HGI er tilbage

Efter weekendens kampe i 1. division kunne Hillerød GI endegyldigt kåres som vindere af rækken, og dermed som oprykkere til Elitedivisionen for Damer.

Holdet er blevet sammensat fra en trup, der spænder fra 12 til 33 år, og med flere tidligere landsholdsspillere i blandt – ikke mindst “superreserven”, Anne Cathrine Bomann, der forhåbentlig – både for klubben og rækken – vil være at finde i DED den kommende sæson.

1.division for Damer 2008/09 blev vundet af følgende spillere:

Rikke Salomonsen
Katrine Lodbjerg
Henriette Schönemann
Cecilie Langhans
Cecilie Lind 
Anne Cathrine Bomann

HILLERØD GI

HGI endte hele 12 points foran det næstbedst placerede oprykningsberettigede hold, så der var ikke tvivl om hvem, der skulle rykke op – og et nederlag på ikke mindre end 0-10 i sidste runde til rækkens toer, Vedbæk var langt fra nok til at bringe skår i glæden over oprykningen:

Holdleder Morten Jensen
“Oprykning kun efter en sæson i 1.division var nået mere end forventet inden sæson start, men vi så hurtigt, at vi havde chanchen for at gå hele vejen.

Alle spillerne fik spillet en god sæson, og med lidt hjælp fra Anne Cathrine Bomann, fik vi vundet alle de vigtige nøglekampe. Nu hedder det elitedivision for vores bedste hold, og vi må se i øjnene at der er meget stor forskel på 1. division og elitedivisionen”

Formand John Holmstrøm
“Det er jo dejligt, at vi nu igen er repræsenteret i den bedste række. Vi vil da meget gerne til næste år være med i kampen om medaljer, men det vigtigste vil være at få etableret os med en bred trup i måske både elitedivision og 1. division.

For os tror jeg at første prioriteten vil være at damer/pigerne kan få det rigtigt sjovt sammen i den nye sæson. En bredere dameafdeling og større synlighed i klubben, tror vi vil kunne være med til at inspirere vores voksende pigebordtennis afdeling.

Vi vil gerne være med til at gøre det attraktivt for piger igen at spille bordtennis, uanset ambitionsniveau – derfor er rollemodellerne så vigtige”

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk