Hillerød og Holme Olstrup

I weekenden blev slutspillet om DM-titlerne for henholdsvis drenge og juniorer afviklet i Odense.

Hos drengene lykkedes det for Hillerød GI at vinde DM-titlen, selv om de ”kun” sluttede som nr. 2 grundspillet i Øst-divisionen. Lørdag vandt holdet som bestod af Mads Zebitz, Daniel Simonsen, Peter Svenningsen, Simon Brodersen og Andreas Bjerregaard kvartfinalen over Daugaard/Horsens med 8-3. I den anden kvartfinale vandt Sisu/MBK med de samme cifre over Team Egedal.
I semifinalen vandt Hillerød over OB, der havde vundet grundspillet i Vest-divisionen. HGI bragte sig foran med 7-0, inden OB’s Lukas Bonderup reducerede til 1-7, men da HGI’s Mads Zebitz og Simon Brodersen vandt deres double var sejren på 8-1 til Hillerød en realitet. I den anden semifinale blev det 7-7 mellem Sisu/MBK og Amager. Århus-klubben sikrede sig finalepladsen via en bedre sætscore.

I finalen fulgtes Hillerød og Sisu/MBK ad til stillingen 4-4.
Mads Zebitz og Andreas Bjerregaard (HGI) vandt derefter 3-1 i sæt over Karl D. Grann og Mathias Larsen (SISU). Daniel Simonsen og Peter Svenningsen havde større problemer i deres double, hvor de var bagud med 0-2 i sæt mod Rasmus K. Mikkelsen og Simon Larsen, inden de fik vendt kampen og vundet med 3-2. Stilling 6-4 til HGI.
Peter Svenningsen vandt herefter over Mathias Larsen og Mads Zebitz kunne via en 3-1 sejr over Karl D. Grann sikre sjællænderne DM-guldet. 8-4 og DM-titlen til Hillerød.
OB vandt bronze efter en 8-5 sejr over Amager.

I junior-slutspillet vandt Holme Olstrup DM-titlen ved i finalen at besejre Greve med 8-3. Søhøjlandet vandt bronze efter en sejr på 8-4 over BBB.
I semifinalerne havde Holme Olstrup forinden vundet med 8-3 over Søhøjlandet, mens Greve havde vundet med 8-4 over BBB.
Hillerød DM drenge

Hillerøds vinderhold i de røde bluser er bagerst fra venstre Mads Zebitz, Andreas Bjerregaard og Simon Brodersen. Forrest Daniel Simonsen og Peter Svenningsen. På billedet er desuden drengenes to coaches i Odense i blå t-shirt Nicolai de Voss og yderst til højre Ola Lindberg.

Juniordiv2014

Medaljetagerne i juniordivisionen sæson 2013/14. 

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk