Hillerød v Køge Bugt

Hillerød – Køge Bugt: 0-5
En kort kampreferat, da det blev udsædvanlig kort kamp.

Hillerød stillede i denne sæson op for sidste gang uden sin kinesiske mur. Og kampen gav tydelig præg af at uden Huang og Wang, kan man ikke stille noget op imod rækkens nr.2 Køge

Og da der også var kommet nogle sene afbud, blev forårets ellers gode kort i 2. Par kryds Henrik Laxby nød til at spille imod køges 2 stærke spillere (Frederik nielsson og Lundkvist) i første par kryds.

Hillerød stillede ud over Henrik Laxby op med Martin Christensen, Kristian Henningsson og reserve Dan Svendsen.

Køge stillede der imod i næsten stærkeste opstilling, med Fredik Nielsson, Fredeik Lundkvist, Claus Rasmussen og Henrik Elofsson.

Det blev til en hurtig kamp, som Køge vandt sikkert med 5-0. Den eneste kamp vor Hillerød var lidt med, var i Martin Christensen´s nederlag på 1-3 til Frederik Nielsson.

Da kampen ikke havde nogen betydning for hverken Køges 2 plads og Hillerøds 5 plads, var det en afslappet atmosfære, hvilket betyd at der også var overskud til til showbolde og smil på læberne. Men spændende blev kampen aldrig.

Udover køge vandt kampen 5-0, vandt de også publikumspræmien, en stor 3 liters øl fra Brøckhouse, så de kunne tilfredse tage bilen hjem til Sverige.

Meget kunne også tyde på at Køge, kunne være en potentiel modstander for Hillerød i en semifinale og der vil det blive en helt anden og mere spændende kamp som venter.

Men næste opgave for Hillerød mandskabet er også en svær opgave. Her er det en kvart finale imod enten OB eller Brønderslev i starten af marts, imens Køge ikræft af deres 2. Plads sidder over til semifinalen

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Hillerød
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk