Hillerød GI Bordtennis fylder 60 og Bordtennisklubben Posten fylder 75

I lørdags fyldte endnu to af BTDK’ klubber år, nemlig Hillerød GI Bordtennis og Bordtennisklubben Posten, der begge holdt reception i egne lokaler for medlemmer og venner af klubben.

Posten er en af de helt gamle klubber med hele 75 år på bagen. Historien fortæller, at de ligesom mange af de andre gamle offentlige virksomheder som fx Sporvejene og Politiet havde en stor bordtennisafdeling. Klubben holder til i Valby i nogle hyggelige baggårdslokaler, hvor der drømmes om lidt mere plads, så der kan komme flere medlemmer. Klubben har forskellige seriehold, som hver uge dyster mod egnens andre hold i serierækkerne.
Tillykke til Posten med 75 års jubilæet.

Hillerød GI Bordtennis fyldte 60 i lørdags, og der blev serveret pindemadder og fadøl i egne lokaler inden klubbens inderkreds holdt klubfest om aftenen. Hillerød er en af BTDK’ meget aktive klubber, der er med på næsten alle fronter. De har divisionshold i de bedste rækker både for herrer og damer, de har været den mest vindende klub ved top 12 og UDM i de sidste 20 år. De holder altid velorganiserede stævner og de er altid en konstruktiv samarbejdspartner for BTDK.

Stort tillykke til begge klubber, der modtager en jubilæums platte fra BTDK!