Hillerød skal spille finale mod Virum i Bordtennisligaen for damer

Hillerød skal spille finale mod Virum i Bordtennisligaen for damer

Hillerød tager en plads i finalen, efter at have vundet begge semifinaler mod Hvidovre. Taktiske ændringer i dagens semifinale gjorde forskellen, da Hillerød vandt med hele 6-1. De står nu i en finale mod Virum, som de tidligere vandt begge kampe imod.
– Vi var lidt utilfredse med de sidste kampe i den første semifinale, så det føles virkelig godt at vinde 6-1 i dag. Vi var meget bedre til at lukke kampene i dag. Vi har kigget meget på kampene i går og lavet nogle ændringer ud fra dem, hvilket var med til at sikre finalepladsen, fortæller Dana Bentsen, som vandt alle sine kampe i dagens opgør.
– Vi håber på at kunne tage de gode takter fra med i finalen, for så har vi helt sikkert en god chance for at vinde den, fortæller Dana Bentsen.
Det blev til endnu et nederlag for Hvidovre, som måtte se sig udspillet i dagens opgør. De fortæller også, at de taktiske ændringer gjorde den store forskel, mens de selv ikke formåede at komme godt fra start.
– Vi taber igen doublen i femte sæt, hvilket var meget hårdt start. Vi vidste godt hvor vigtig den kamp ville blive. Hvis vi rammer niveauet, kan vi godt vinde opgøret, men vi kommer dårligt i gang og finder ikke vores spil efter, forklarer Izabell Nørlem.
– Jeg vil ikke sige, at vi spillede dårligt i dag. Men de havde en god energi fra hjemmebanen og har lavet nogle taktiske ændringer, som gjorde forskellen i dag, fortæller Izabell Nørlem
Tillykke med bronzemedaljerne til Hvidovre!