Hillerød vinder første semifinale 6-4

Hillerød vinder første semifinale 6-4

Hvidovre taber den første semifinale på hjemmebane. De havde ellers gang i et vildt comeback, hvor de reducerede til 4-5 efter at have været bagud 1-5. Mie Salhauge vandt også det første sæt i den afgørende kamp, men endte med at tabe 3-1.
Det var deres fokus, som manglede, fortæller Jocefina Haagensen efter opgøret:
– Jeg synes vi spiller en virkelig god holdkamp, og det er superærgerligt vi taber den til sidst. Vi var foran to gange i doublekampen, men ender med at tabe den. Det kunne måske have set anderledes ud, havde vi vundet den fra starten. Vi havde flere tætte kampe, hvor vi simpelthen mister fokus sidst i opgørene, fortæller Jocefina Haagensen.
– Der vil nok komme nogle taktiske ændringer til i morgen, da vi nu kender modstanderen bedre. Men ellers er jeg meget glad og også lidt overrasket over, hvor godt vi spillede de sidste kampe, forklarer Jocefina Haagensen afslutningsvist.
Anderledes tilfredse er de i Hillerød-lejren, hvor de sikrede sig en svær udebanesejr. I morgen spiller de på hjemmebane, hvor de både har fordelen af at være foran, men også kommer med rygsækken fuld af selvtillid.
– Det var meget tæt til sidst, hvor de kommer flot tilbage, efter vi har været foran. Vi er utroligt glade for sejren, især efter de mange tætte kampe, blandt andet doublekampen i starten, fortæller Naomi Owen.
– Vi kommer til at kigge en del på doublekampen frem mod opgøret i morgen, så vi kan lave de nødvendige ændringer for at sikre, at vi vinder den igen, uddyber Naomi Owen.
Den anden semifinale bliver spillet i morgen klokken 10 i Hillerød.