Historisk bordtennisduel

”Det var opfordringen fra DBTU, og ikke mindst det gode initiativ med en stævnepakke, der fik mig til at kontakte Aase (Thorsen, red.) fra Knudsker IF for at høre, om vi skulle sætte et stævne op for pensionister”, fortæller Lennart Lundqvist fra Tejn IF, der hurtigt fandt en dato for arrangementet.
Torsdag den 13. marts var 17 spillere over 60 år fra henholdsvis Tejn IF og Knudsker IF samlet i Knudsker IF’s bordtennishal – én måtte melde afbud pga. sygdom.
Dermed blev der skrevet historie på Bornholm, hvor der aldrig tidligere har været afviklet et bordtennisstævne udelukkende for pensionister.
”Det var en stor succes, og noget som vi helt klart vil gentage”, siger Lennart Lundqvist. De to klubber delte præmierne mellem sig, men det var Tejn IF, der tog sig af førstepladserne i de tre grupper, som de 17 spillere var opdelt i.
”Vi hygger os, men alle kæmper naturligvis for at vinde”, slutter Lundqvist, der selv vandt i gruppe 1 foran de to Knudsker-spillere Jørn Ole Hansen og Ole Nyby. I gruppe 2 sejrede Kjeld Gustafson fra Tejn også foran to spillere fra Knudsker nemlig Valter Mogensen og Bent Jacobsen. I gruppe 3 sluttede spillere fra Tejn på de første tre pladser. Birgitte Gustafson vandt foran Anne Grethe Mogensen og Erik Mogensen.
 

Stævnepakken fra DBTU

I Stævnepakken fra DBTU finder man en vejledning til stævne- og turneringsafvikling, en skabelon til stævneinvitation, 15 stk. kampbolde og ikke at forglemme en række herlige præmier i form af 2 x 4 Refsvindinge øl og 2 ølglas med Slagstyrke 60 log, 2 x 1 flaske vin og 2 vinglas med Slagstyrke 60 logo og 2 termokander med Slagstyrke 60 logo.
Dette fantastisk gode tilbud til eksisterende DBTU medlemsklubber løb frem til 1. april 2014. Der skulle være mindst to deltagende klubber ved et stævne for at man kunne modtage Stævnepakken. Stævnepakken var tiltænkt for at gøre det endnu mere attraktivt for ældre over 60 år at deltage i bordtennisstævner. Hør mere om Slagstyrke 60 muligheder hos udviklingskonsulent Annette Westermann på tlf.: 43 26 21 17.

Slagstyrke60 BornholmHold1

Størstedelen af deltagerne ved Slagstyrke 60-duellen på Bornholm er her samlet til ære for fotografen.

Slagstyrke60 BornholmHal1

Knudsker IF’s flotte bordtennishal dannede en fin ramme om mødet mellem de to klubbers ældre.

Slagstyrke60 BornholmDouble1

Der blev også spillet double.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk