HJ ER I 1/8-FINALEN

ETTU   EM FOR UNGDOM 2009   ETTU

HJ er klar til 1/8-finalerne ved UEM 2009 – i den anden play off-kamp første DK med 2-0, blev hentet til 2-2, inden Tobias Lau blev matchvinder med en sejr på 3-0 i den afgørende kamp!

DK v Slovenien: 3-2

Efter at have have tabt den afgørende kamp i gårsdagens opgør mod Rusland, blev Tobias Lau både førstemand og matchvinder, da han sendte Danmark i 1/8-finalerne – første vendte han 0-2 til 3-2 i sin første kamp, og lukkede altså holdkampen med en sikker sejr uden sættab.

Se videoklip med Tobias Lau v Zdovz fra DBTU Tube!

TOBIAS LAU (Foto: Jens Luckenbach)

Inden da havde Jonathan Groth brag Danmark foran med 1-0 med en overbevisende indsats og godt spil – desværre virkede det til at niveauet faldt til anden kamp, som blev tabt med 2-3, hvor fire af de fem sæt blev afgjort med mindst mulig marginal.

Jonathan Stonor var godt på vej til at afgøre holdkampen efter kun en times spil, men 2-1 og 5-0 var ikke nok, og Stonor tabte knebent med 2-3.

Nu står den på nordisk opgør i 1/8-finalen, hvor Sverige venter – det er senere søndag.

Vores gode naboer har et yderst stærkt og homogent hold, så alle resourcer skal findes frem fra posen, hvis HJ skal kunne matche svenskerne, der er viceeuropamestre fra 2008.

EM FOR UNGDOM 2009 | HERRE JUNIOR

EM for Ungdom 2009 kan følges på dbtu.dk via linket – og hos ETTU & ČAST ved at klikke på de respektive logoer øverst på siden…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk