Hjemmebanesejre i Roskilde

ROSKILDE BORDTENNISROSKILDE BORDTENNISROSKILDE BORDTENNIS

Mie Skov vandt for tredie gang i sæsonen, og Finn Tugwell for første gang, da 4. og næstsidste afdeling af DBTU’s Grand Prix, Arbejdernes Landsbank Cup, i weekenden blev afviklet i Roskilde.

Skov finalebesejrede Natalia Mikhaylova (3-0), og har nu vundet tre ud af de fire afdelinger i denne sæson – i den sidste var hun fraværende, hvor Mikhaylova for øvrigt vandt.

Finn Tugwell sørgede i herrerækken for dobbelt hjemmesejr i Roskilde, da han vandt sin første GP-titel i næsten to år – i finalen besejrede han Li Moding, mens Christian Kongsgaard og Allan Bentsen nåede semifinalerne.

Dermed fik herrerækken sin fjerde vinder i ligeså mange afdelinger – Tugwell, Bentsen, Kongsgaard og Morten Hyrup har hver vundet en afdeling i indeværende sæson.

ALLAN BENTSEN (Foto: Jens Luckenbach)MIE SKOV (Foto: Jens Luckenbach)

Ved stævnet blev der også spillet i de øvrige GP-rækker – herunder er samtlige 10 vindere: