Hør Lily Zhang og Hugo Calderano

Kategori: 
Dato: 
26.10.2020

- tale om den planlagte tilbagevenden af ​​internationale turneringer.

I anden episode af Inner Spin-showet kan du høre fans, spillere og den globale bordtennisfamilie tage stilling til bordtennissportens hotteste emner. Alle de svære spørgsmål besvares og der kastes nyt lys bag kulisserne.
USA’s stjernespiller Lily Zhang, nr. 6 på herrernes verdensrangliste Hugo Calderano og midlertidig ITTF-turneringsdirektør, Gabor Felegyi, taler sammen med vært Jonny Cowan om den planlagte tilbagevenden af ​​internationale bordtennisbegivenheder.

Udfordringer og muligheder

Hør om spillernes oplevelser under lockdown. Hvordan fortsatte de deres træning? Hvordan var det uden konkurrencer? Hvordan tog de sig af deres mentale sundhed og fysiske kondition?
Positiv tænkning var fremherskende, da spillerne brugte tiden til at fokusere og forbedre visse aspekter af deres spil for at komme i den bedst mulige form, når konkurrencerne genoptages.

Sikkerhed først

Sundhed og sikkerhed er de højeste prioriteter for at sikre en vellykket tilbagevenden til den internationale arena, og der er udført masser af arbejde for at skabe det sikreste miljø for alle involverede i begivenhederne.
ITTF-konkurrencedirektør, Gabor Felegyi, forklarer detaljeret, hvordan logistikken i “boble-formatet” giver den bedst mulige beskyttelse af spillere og alle omkring dem. Der vil være træningsfaciliteter i verdensklasse og omfattende supporttjenester til rådighed for spillerne til at hjælpe dem i karantænefasen og deres længere periode væk hjemmefra.

Lyt eksklusivt til Lily og Hugo i denne seneste episode af Inner Spin (herunder). Videoer er tilgængelige på Facebook og YouTube.
 

 

Hør også første episode af Inner Spin. Klik her

 

 

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09