Høj kvalitet

Endnu en gang banker foråret på døren, og dermed er det blevet tid til sæsonens ungdoms DM.

Top 12 viste, at der er usædvanlig hård konkurrence i de fleste af rækkerne, og der er på forhånd ikke nogen, der kan være sikker på at tage hjem fra Ølstykke, med guldmedaljen i tasken.

I herre og damejunior rækkerne er der 2-3 spillere der kan spille med om titlen, med Stefanie Christensen som forhåndsfavorit hos damejuniorer, mens man hos herre juniorerne i denne sæson slået hinanden på kryds og tværs, og derfor kan de små marginaler blive afgørende.

Drenge og pigespillerne har i denne sæson udviklet sig rigtig meget, og viste ved Top 12, at der er mange spillere der holder højt niveau.

Pigerne, der er med på ungdomslandsholds træningslejrene, er måske de ungdomsspillere, der har udviklet sig mest, og specielt har det været godt at følge den udvikling de har gennemgået på det tekniske plan.

Drengerækken er måske den stærkeste, der har været i mange år, og GP-turneringerne og Top 12 har vist, at der er en stor bredde – Claus Nielsen er her ”manden” de andre skal jagte, og jeg er sikker på, at der er flere, der er klar på denne jagt!

Alt i alt tyder det på, at dette års ungdoms DM kommer til at blive meget spændende, med mange kampe af høj kvalitet. Sædvanen tro vil ungdoms DM også være med til at give et praj om, hvem der skal med til Rusland i juli måned for at forsvare de danske farver ved sommerens ungdoms EM.

Lodtrækningen til DMU kan downloades via Mesterskaber & Stævner -> Danske Mesterskaber

Forfatter: Mads Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk