Højlydt russisk storhold

På billedet Hu Wei Xin, der netop nu træner russiske Alexander Shibaev i Idrættens Hus i Brøndby.

I denne uge er det russiske storhold UMMC på besøg i Idrættens Hus, hvor de forbereder sig til fredagens semifinale i ETTU Cup’en mod franske Stella Sport La Romagne.
Det er russiske Alexander Shibaev (nr. 2 ved Europe Top 16 Cup), der foreslog det russiske hold at forberede sig i Brøndby, hvor han ofte selv træner for at være tæt på sine trænere Michael Maze og Hu Wei Xin (tidligere lands- og centertræner i Dansk Bordtennis Union, der siden 1989 har boet i Sverige).

I træningshallen finder man her til formiddag den tidligere europæiske topspiller Zoran Primorac, Kroatien, Andrej Gacina, Kroatien (nr. 27 på verdensranglisten), Alexander Shibaev, Rusland (nr. 28 på verdensranglisten), Grigory Vlasov, Rusland (nr. 79 på verdensranglisten) og den kvindelige russiske headcoach for UMMC (hvor Maze tidligere har spillet) samt både læge og massør for holdet. Michael Maze og Hu Wei Xin er også i hallen for at træne Shibaev og tage sig godt af de russiske gæster. Tidligere på ugen havde svenskerne Robert Svensson og Mattias Oversjö taget turen over sundet for at deltage i træningen.

Der trænes to gange dagligt, inden turen torsdag går til Frankrig.

Herunder et par videoer fra formiddagens træning. Bemærk at hver eneste slag kan høres:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk