Green Halvor/B75 har meddelt at udfordringerne med at stille hold i den kommende weekend og i næste halvsæson, er så store at de ikke ser andre muligheder end at trække holdet i Dameligaen.

 

Jævnfør Turneringsreglementet §21 stk. 1 gælder følgende:

  • Bliver en klub nødt til at trække et hold ud af en igangværende holdturnering, skal det som udgangspunkt være det lavest rangerende hold i den pågældende aldersklasse. I divisionsrækkerne trækkes lavest rangerende hold og i  serierækkerne trækkes lavest rangerende hold i den pågældende serierække (f.eks. serie 2).
  • Klubben kan ikke rykke op i samme række i den kommende sæson – dette gælder også hvis holdet trækkes ud af turneringen som følge af udeblivelse.

 

Green Halvor/B75 deltager i både Bordtennisligaen og 1. division.

Turneringsgruppen har givet dispensation således at holdet i Bordtennisligaen kan trækkes. Holdet i 1. division kan fortsætte i turneringen.

Holdtrækningen giver naturligvis nogle ”huller” i kampplanen for den kommende weekend. Hvis det på nogen måde er muligt at ombytte nogle af kampene, således at der f.eks. kan spares en overnatning, vil dette kunne ske gebyrfrit.

Eventuelle rokeringer af de resterende kampe bedes hurtigst muligt aftalt og meddelt Turneringsgruppen.