Hvidovre Bordtennis er dansk mester 2022/23!

Hvidovre Bordtennis er dansk mester 2022/23!

I dameligaen har der været fuld tænding og spændende kampe til det sidste. I går, mandag den 15. maj 2023, blev den 2. og afgørende finale i dameligaen mellem Virum-Sorgenfri Bordtennisklub og Hvidovre Bordtennis spillet, da Hvidovre Bordtennis vandt den 1. finale og der spilles bedst af tre kampe i finalespillet.

 

1. finale

Onsdag den 3. maj 2023 blev damernes 1. finale i Danmarksturneringen spillet i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre. Kampen var fyldt med spænding! Efter en times tid, af den 3 timer og 20 minutter lange holdkamp, var Hvidovre Bordtennis bagud med 5-2 mod Virum-Sorgenfri Bordtennisklub. Yderligere var Hvidovre Bordtennis’ Sophie Walløe bagud med 7-10 i femte sæt i den ottende kamp. Hermed så det ud til at Virum-Sorgenfri Bordtennisklub ville tage sejren i den 1. finale. Dog skete dette ikke, da Sophie Walløe kom tilbage og vandt femte sæt 14-12 samt reducerede til stillingen 3-5 i holdkampen.

Ikke nok med det, så lykkedes det også Hvidovre Bordtennis at udligne til 5-5 i holdkampen. Hermed skulle holdkampen afgøres i Golden Sæt, hvor én af kampene skal spilles igen, men kun med ET sæt. Her blev det kampen mellem Jocefina Daoya Haagensen og Annie Hedlund. Annie Hedlund bragte sig foran 8-5, men Jocefina Daoya Haagensen vendte det til 11-8, og sikrede hermed sejren i den 1. finale til Hvidovre Bordtennis.

 

2. finale

Den 2. finale blev spillet mandag den 15. maj 2023 kl. 19:00 i Virumhallen. Virum’s Annie Hedlund havde desværre meldt afbud til den 2. finale pga. sygdom.
Holdkampen startede med en double, hvor Valeria Hachard og Maja Hansen mødte Sophie Walløe og Jocefina Haagensen. Valeria og Maja kom bagud 0-10 i første sæt, men kæmpede med alt de havde og kom lidt tilbage i opgøret. Dog var dette ikke nok, da Sophie og Jocefina vandt 11-9 i fjerde sæt.

Herefter vandt Sophie Walløe 3-0 over Maja Hansen, Valeria Hachard vandt 3-0 over Agnes Svensson og Jocefina Haagensen vandt 3-0 over Emma Vendelbo Clement. Hermed var stillingen 1-3 til Hvidovre Bordtennis.

Valeria Hachard reducerede til stillingen 2-3 til Virum med en 3-1 sejr over Sophie Walløe. Hernæst skulle Maja Hansen spille mod Jocefina Haagensen og Emma Vendelbo mod Agnes Svensson. Begge kampe vandt Hvidovre Bordtennis 3-1 og øgede den samlet stilling til 2-5. Nu var Hvidovre Bordtennis kun én sejr fra DM-titlen. Denne sejr tog Jocefina Haagensen med en 3-1 sejr over Valeria Hachard. Hermed kunne Jocefina og resten af Hvidovre Bordtennis kalde sig dansk mester 2022/23.

 

Bordtennis Danmark ønsker Hvidovre Bordtennis stort tillykke med guldet og Virum-Sorgenfri Bordtennisklub med sølvet!
Yderligere stort tillykke til Hillerød GI Bordtennis og Sisu/MBK-BTK Viby med bronzemedaljerne!