I morgen spilles den første semifinalekamp i dameligaen

I morgen spilles den første semifinalekamp i dameligaen mellem SISU/MBK- BTK Viby og Virum BTK.
Det er et af de mest spændende semifinale opgør nogensinde, og med det højeste niveau hos spillerne. Det må forventes, at kampene bliver en publikumsblockbuster for det århusianske bordtennis‐publikum.
Virum-damerne må forvente, at SISU’ lokaler bliver lidt af en heksekedel, hvor deres favoritværdighed som 2’er i grundspillet virkelig kommer på prøve.
I holdkampene må vi forvente nogle ekstremt intense fights. På den ene side af bordet har vi toplistens Valeria Hachard, som har domineret rækken med 12 sejre i 13 kampe. På den anden side af bordet står SISU-Vibys to rutinerede skarpskyttere Mie Binderup og Pernille Agerholm.
29-årige Mie Binderup Jacobsen går ind i semifinalen ubesejret i grundspillet og bliver en hård modstander for Virum‐holdet. Efter den sidste runde i grundspillet lægger hun dog heller ikke skjul på, at holdet står stærkt:
– Det er vildt fedt, at vi har så bredt et hold, og hvor niveauet er højt for alle spillerne. Det stiller os i en perfekt position i weekenden med flere forskellige taktiske muligheder, lyder det fra Mie.
Stor fokus må der også være på Virums Sophie Walløe. I grundspillets sidste runde tabte hun til Dana Bentsen, som endegyldigt kostede Virum førstepladsen i grundspillet. Vi må forvente, at Valløe ankommer med blod på tanden. Hun står stærkt med 7 sejre i 9 kampe, men er det nok til at slå SISU’ rutinerede spillere?
Virum vandt det seneste op i grundspillet mod SISU-Viby med 6-2, og her gjorde Valeria rent bord. Men med Mie Binderup på holdet er det et væsentligt stærkere århusiansk mandskab, der venter pigerne fra Virum.
Præcis dette var Virum‐spilleren Valeria dog også godt klar over, da hun satte ord på den kommende semifinale:
– Jeg tror, det bliver en meget lige kamp. Selvom vi slog dem sidst, har vi har endnu ikke mødt SISU, hvor de stiller med deres stærkeste opstilling, kommenterede Valeria.
En anden af nøglekampene i semifinalerne er kampen mellem Nicoline Koefoed og Pernille Søndergaard, hvor PS må være lille favorit i opgøret. Men efter at have sluttet grundspillet på et højt niveau, bliver det spændende at se, om Koefoed er klar til at vise, at hun også kan præstere, når det virkelig gælder.
GÅ IKKE GLIP AF DENNE GYSER, når SISU-Viby og Virum tørner sammen i semifinalerne i Aarhus i weekenden.