“Ikke helt tilfreds”

EM FOR UNGDOM 2007 BUTTERFLY FTZ ETTU

Drengene har netop spillet sidste bold i holdturneringen, og resultatet blev en 14 plads. Og så skulle man jo tro at jeg var tilfreds når målet før turneringen var at blive i A-gruppen. Men det er jeg ikke helt. Sådan som turneringen udviklede sig, synes jeg det er meget ærgerligt at vi ikke slutter bedre placeret.

I gruppespillet spiller vi en meget dårlig kamp mod Spanien som vi taber 2-3 Det gør at vi slutter som nr. 3 i gruppen i stedet for at vinde den. Det ville have givet os en lettere modstander i 1/8-finale, end den vi fik.

Kampen mod England i 1/8-finalen blev meget tæt, og jeg ville meget gerne have set en kamp ved 2-2 mellem Nordahl og Pitchford. Der er jeg sikker på at Nordahls vinderinstinkt havde afgjort kampen.

Groth spillede mod England det bedste jeg nogensinde har set, og havde med lidt mere is i maven vundet sin single mod Pitchford.

Efter det spil drengene viste i gruppespillet og i kampen mod England, var jeg ikke på noget tidspunkt i tvivl om at vi ville blive i A-gruppen.

Specielt Groth viste i gennem hele hold turneringen et meget højt niveau og doublen Groth/Stonor tabte kun 1 kamp. Rart at se at al den tid vi har brugt på at træner og snakke double ikke har været spildt!

Når jeg så ikke er super positiv på trods af at målsætningen blev opfyldt, hænger det sammen med at jeg synes vores hold er bedre end 14. pladsen.

Det kan godt være det lyder mærkeligt, men jeg synes faktisk ikke at vi var så langt fra at få lov til at spille med om medaljerne. Spillet var til det i perioder, problemet har nok mere været at hovedet ikke helt har kunnet følge med.

Jeg glæder mig meget til at følge spillerne i den individuelle turnering. Hvis de formår at lade op igen, er jeg sikker på at vi får et par gode resultater at se!

Læs mere om EM for Ungdom 2007 ved at følge linket – og læs meget mere om ungdomslandsholdsarbejdet under Landshold -> Ungdom

 

Forfatter: Mads Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk