Fredag den 3. maj går udviklingskonsulent Sarah Thomsen på barselsorlov frem til 31. januar 2014.

 

Samtidig har DBTU ansat Annemarie Haahr Kristensen som udviklingskonsulent pr. 1. maj 2013. Annemarie skal i samarbejde med de nuværende konsulenter, Annette Westermann og Christoffer ‘Stuff’ Petersen, fordele bredde-, udviklings- og kommunikationsopgaverne mellem sig.

 

Annemarie er et kendt ansigt i sekretariatet idet hun har stor erfaring som udviklingskonsulent i Dansk Hockey Union, hvor hun samtidig har været daglig ansvarlig. Derudover har Anne Marie erfaring som folkeskole- og gymnasielærer samt med marketing og kommunikationsprojekter.

 

“Efter syv år i Dansk Hockey Union har jeg ønsket at prøve noget nyt. Denne mulighed har jeg fået i Dansk BordTennis Union, hvor jeg glæder mig til at lære sporten og klubberne bedre at kende. Samtidig er jeg sikker på, at jeg kan bidrage med mine gode erfaringer fra hockeyverdenen,” fortæller Annemarie Haahr Kristensen.

Annemarie er 40 år og bosat på Østerbro i København. Anne Marie er uddannet Cand. Scient. i Idræt fra Københavns Universitet og er for nuværende i gang med diplomuddannelsen i Organisation og Idrætsledelse. Annemarie er ligeledes uddannet European Master in Sport and Exercise Psychology samt Markedsøkonom.

 

Annemarie

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 13
Kontaktperson e-mail: dorte.kronsell@dbtu.dk