Der er nu åbnet for tilmelding af hold til Danmarksturneringen, som kan (og skal) ske senest onsdag den 1.  juni 2022. Tilmelding af hold til Danmarksturneringen sker via Bordtennisportalen.

Alle klubber der i kommende sæson ønsker at spille med i Danmarksturneringen, hvad enten det drejer sig om rækker med fri tilmelding eller rækker, hvor man allerede har kvalificeret et hold, SKAL sørge for at få tilmeldt (og betalt) for sit hold. Følg vedhæftede vejledningen.

Ved tilmelding skal man oplyse bl.a. hvor mange borde klubben har til rådighed og om, hvornår man evt. har mulighed for at afholde en samling. Mulige datoer vil komme frem for hver enkelt række. I enkelte tilfælde kan optræde flere datoer end angivet på oversigten over DT-runder, men disse datoer tages kun i brug hvis der er behov for det. Datoer for både oprykningsspil og nedrykningsspil vil også fremkomme. Selv om man naturligvis ikke kan vide, hvilken af disse rækker, at man havner i, så kan man allerede nu afkrydse, om man har mulighed for at afholde en samling i anden halvdel af sæsonen.

Nye overbygningshold kan ikke tilmeldes før de er oprettet. Kontakt Emma fra sekretariatet på ebn@bordtennisdanmark.dk for hjælp til det.

Punktet ”holdtilmelding” skal tildeles den aktuelle bruger af en klubadministrator. Punktet kommer ikke af sig selv på listen med mindre, man er administrator. Man behøver ikke at have administrator rettigheder for at kunne tilmelde hold. En Administrator kan tildele hver enkelt bruger rettighed til at kunne tilmelde hold. Rettigheder tildeles under Klubadministration/brugeradgang (se vedhæftede).

Orienter dig om rækker og konditioner i vedhæftede informationsmateriale nedenfor (som pdf-filer til download).

HUSK: Tilmelding af hold kan (og skal) ske senest onsdag den 1. juni 2022.

Hvis nogle opstillingsberettigede klubber ikke ønsker at deltage i BTDK’s holdturnering 2022-2023, bedes dette venligst meddelt turneringsgruppen/sekretariatet hurtigst muligt, så ressourcer ikke spildes med forkert planlægning.

 

Forventet tidsplan for planlægning til DT til sæsonen 2022-2023

31/5-2022: Sidste frist for klubskifte og B-licens uden karantæne til 2. turneringshalvdel.

1/6-2022: Seneste frist for tilmelding. Eventuel afmelding af tilmeldte hold efter denne dato betragtes dette som en holdtrækning (gebyrbelagt).

2/6-2021: Detaljeret kampplanlægning starter.

19/6-2021: Foreløbigt kampprogram udsendes til alle deltagende klubber (eller tidligere hvis muligt).

1/8-2021: Sidste frist for betaling af startgebyr.

31/8-2021: Sidste frist for gebyrfri kampflytning.

10/9-2021: Første runde i DT.

 

Startpenge for divisionshold i sæsonen 2022-2023

Senior DT: 3.800,- kr.

Junior- og drengeliga: 1.600,- kr.

Pigeliga: 1.200,- kr.

Veteran-DT 3 mandshold: 1.000,- kr.

Veteran-DT 2 mandshold: 1.000,- kr.

 

Som følge af nedlukning i sæsonen 2020-2021, blev startgebyret i sæsonen 2021-2022 reduceret med 30% i alle rækker på nær Bordtennisligaen. Startgebyret er nu tilbage på samme niveau som før Corona.

 

Ledige pladser

Opstår ledige pladser som følge af holdtrækninger blandt kvalificerede hold, udbydes disse efter regler beskrevet i § 21 stk. 5.2 i reglementet for Liga- og Divisionsrækker.

 

Info omkring Turneringsreglementer

Turneringsgruppen er i gang med intern granskning af turneringsreglementerne og disse vil blive udsendt snarest muligt. Der forventes ikke afgørende ændringer, men kun mindre justeringer. Dog er strukturen for senior damer ændret efter et møde med klubberne d. 2. december 2022. De foreløbige afsnit for dame-DT er vedlagt, således at klubberne på forhånd kan orientere sig om ændringerne.

Eventuelle spørgsmål rettes til Claus Arnsbæk på telefon: 42 80 98 44 eller e-mail: clar@bordtennisdanmark.dk

Alle rækker er endnu ikke oprettet og åben for tilmelding på Bordtennisportalen. Det vil senest fredag d. 6. maj 2022 være muligt at tilmelde hold.

 

Med venlig hilsen

Bordtennis Danmark

 

Turneringsgruppen

 

 

Vedhæftede informationsmateriale:

DT 22-23 invitation ungdom

DT 22-23 invitation damer

Regler dame DT 2022-2023 Foreløbig

DT-runder 2022-2023

Klubvejledning til holdtilmelding på Portalen DT-hold