Indbydelse til DT-rækker i sæsonen 2023-2024 er åben

Indbydelse til DT-rækker i sæsonen 2023-2024 er åben

Der er nu åbnet for tilmelding af hold til Danmarksturneringen, som kan (og skal) ske senest torsdag den 1.  juni 2023. Tilmelding af hold til Danmarksturneringen sker via Bordtennisportalen.
Indbydelse til dame og Ungdom.

Først skal vi dog venligst anmode om at alle klubber opdaterer kontaktoplysningerne på Portalen.

Alle klubber der i kommende sæson ønsker at spille med i Danmarksturneringen, hvad enten det drejer sig om rækker med fri tilmelding eller rækker, hvor man allerede har kvalificeret et hold, SKAL sørge for at få tilmeldt (og betalt) for sit hold. Følg vejledningen. Ved tilmelding af hold til holdturneringen 2022-2023 havde 37 hold ikke betalt for tilmeldingen eller anmodet om en faktura, men blot gemt tilmeldingen som en kladde.

Hold gemt som kladde ved udløb af tilmeldingsfristen medtages IKKE i holdturneringen i sæsonen 2023-2024. HUSK DERFOR BETALING!

Ved tilmelding skal man oplyse bl.a. hvor mange borde klubben har til rådighed og om, hvornår man evt. har mulighed for at afholde en samling. Mulige datoer vil komme frem for hver enkelt række. I enkelte tilfælde kan optræde flere datoer end angivet på oversigten over DT-runder, men disse datoer tages kun i brug hvis der er behov for det. Datoer for både oprykningsspil og nedrykningsspil vil også fremkomme. Selv om man naturligvis ikke kan vide, hvilken af disse rækker, at man havner i, så kan man allerede nu afkrydse, om man har mulighed for at afholde en samling i anden halvdel af sæsonen.

Nye overbygningshold kan ikke tilmeldes før de er oprettet. Kontakt Claus Arnsbæk for hjælp til det. Du finder hans kontaktoplysninger længere neden i artiklen.

Punktet ”holdtilmelding” skal tildeles den aktuelle bruger af en klubadministrator. Punktet kommer ikke af sig selv på listen med mindre, man er administrator. Man behøver ikke at have administrator rettigheder for at kunne tilmelde hold. En Administrator kan tildele hver enkelt bruger rettighed til at kunne tilmelde hold. Rettigheder tildeles under Klubadministration/brugeradgang (se vedhæftede).

Orienter dig om rækker og konditioner i vedhæftede informationsmateriale nedenfor.

HUSK: Tilmelding af hold kan (og skal) ske senest torsdag den 1. juni 2023.

Hvis nogle opstillingsberettigede klubber ikke ønsker at deltage i BTDK’s holdturnering 2023-2024, bedes dette venligst meddelt turneringsgruppen hurtigst muligt, så ressourcer ikke spildes med forkert planlægning.

Forventet tidsplan for planlægning til DT til sæsonen 2023-2024
31/5-2023: Sidste frist for klubskifte og B-licens uden karantæne til 2. turneringshalvdel.
1/6-2023: Seneste frist for tilmelding. Eventuel afmelding af tilmeldte hold efter denne dato betragtes dette som en holdtrækning (gebyrbelagt).
2/6-2023: Detaljeret kampplanlægning starter.
18/6-2023: Foreløbigt kampprogram forventes udsendes til alle deltagende klubber.
31/8-2023: Sidste frist for gebyrfri kampflytning.
23/9-2023: Første runde i DT.

Startpenge for divisionshold i sæsonen 2023-2024
Senior DT:                                3.950,- kr.
Junior- og drengeliga:              1.600,- kr.
Pigeliga:                                      600,- kr.
Veteran-DT 3 mandshold:        1.050,- kr.
Veteran-DT 2 mandshold:        1.050,- kr.

Ledige pladser i herre DT
Opstår ledige pladser som følge af holdtrækninger blandt kvalificerede hold, udbydes disse efter regler beskrevet i § 21 stk. 5.2 i reglementet for Liga- og Divisionsrækker.
Op-/nedrykning ses her.

Turneringen i region Øst er endnu ikke afsluttet. De sidste kampe om den direkte oprykningsplads og muligheden for at deltage i kvalifikationsturneringen til 3. division afvikles i uge 19. Afmelder kvalificerede hold deres deltagelse i den kommende sæson inden kvalifikationsturneringen afvikles, vil en eventuel ledig plads tilfalde kvalifikationsholdene, idet turneringen først regnes som afsluttet når de sidst kampe i region øst er afviklet.

Ledige pladser i dame DT
Der kan maksimalt deltage 10 hold i bordtennisligaen for damer. Det vil derfor være muligt for oprykningsberettigede hold fra denne sæsons 1. division at tilmelde et hold i Bordtennisligaen.
Op-/nedrykning ses her.

Info omkring Turneringsreglementer
Turneringsgruppen er i gang med intern granskning af turneringsreglementerne og disse vil blive udsendt snarest muligt. Der forventes ikke afgørende ændringer, men kun mindre justeringer.
Reglementerne for sæsonen 2022-2023 er vedlagt denne mail sammen med oversigten over planlagte DT-runder og op-/nedrykning.

Eventuelle spørgsmål rettes til Claus Arnsbæk
·      på telefon: 42 80 98 44 eller
·      e-mail: clar@bordtennisdanmark.dk

Med venlig hilsen
Bordtennis Danmark

Turneringsgruppen