Information fra TU

Som man kan se i det nye turneringsreglement, så er reservereglen vendt tilbage igen. Nedenfor ses uddrag af §’en samt uddrag af ”vejledning til indtastning af resultater”.

Det er vigtigt at I husker at skrive på holdsedlen, hvis I benytter en reserve, og vigtigt at I husker at taste reserver ind for såvel jer selv som for udeholdet.

Til orientering har Knud Jeppesen fra ØBTU lovet at være behjælpelig med at holde øje med spillerbrug i DT, som han i forvejen gør for ØBTU.

Husk også i forbindelse med op- og nedrykning af spillere, at det altid er oprindelig kampdato, der er gældende.

Oprindelige kampdatoer er dem der er gældende når sæsonen går i gang. Jeg gemmer et dokument med disse, så kan I altid rekvirere en kopi, hvis I får behov for dette.

Uddrag af TU-reglementet:

§ 10B. Reserveregel
Stk. 1: Som reserve på et hold kan benyttes en spiller fra et af klubbens lavere rangerende hold, eller en spiller, der ikke i forvejen har spillet på hold i den pågældende sæson. Så længe den første bold i en holdkamp ikke er sat i gang, kan en spiller erstattes med en reserve. Dog kan der ikke indsættes nye spillere i Elitedivisionerne efter aflevering af holdopstilling.
Stk. 2: I løbet af en sæson kan en spiller kun fungere som reserve i 2 holdkampe.
Stk. 3: En spiller kan kun benyttes som reserve for en spiller, som kan betragtes som tilhørende det hold, hvorpå reserven anvendes.

Vejledning 10B Reserveregel
Den erstattede spiller må ikke benyttes på lavere rangerende hold, og det skal altid fremgå af holdskemaet/Infosport, når en spiller har været benyttet som reserve. Det skal ligeledes fremgå, hvem reserven erstatter.

Reserven kan rykkes tilbage på sit ordinære hold straks, dog tidligst dagen efter, han/hun har spillet som reserve på det højere rangerende hold.

I løbet af en sæson kan ingen spiller fungere som reserve i flere end to holdkampe, inklusiv kvalifikations-kampe til senior DT til den kommende sæson.

Ingen spiller kan fungere som reserve i et holds første kamp i en sæson.

Uddrag af VEJLEDNING TIL INDTASTNING AF RESULTATER

5. Indtast reserver
Hvis der er benyttet reserver skal reserveskemaet under holdskemaet udfyldes.

Til feltet ”reserve” trækker man reservens spiller-ID med musen. Til feltet ”udgået” trækker man spiller-ID’et for spilleren, som reserven erstatter.

Når reserven/reserverne er registreret, så klik på “Registrer indtastning”.

Forfatter: Gitte Hvid
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk