Internationale nyheder

Aksel Beckmann hædret
DBTU’s tidligere formand Aksel Beckmann blev på kongressen hædret med titlen ”Badge of honour”. Desuden blev Eberhard Schöler udnævnt til æresmedlem i ETTU.

Aksel Beckmann badge of honour

Aksel Beckmann (tv.) får her overrakt prisen.

EM i U21 fra år 2016
På ETTU’s ordinære kongres blev det for nyligt besluttet, at der fra 2016 afholdes individuelt EM i U21 (eller eventuelt under 23). Nærmere regulering vil blive præsenteret på den ekstraordinære kongres i Suzhou i 2015. I lige år vil EM fremover omfatte herresingle, damesingle, herredouble, damedouble og mixed double. I ulige år vil EM omfatte herrehold og kvindehold. Eneste undtagelse er den næste års mesterskaber i Jekaterinburg, hvor der vil blive afholdt både hold og individuel turnering.

Tre divisioner ved hold-EM
Både Championships Division og Challenge Division vil som hidtil bestå af 16 hold. De resterende hold vil spille i Standard Division. Der spilles kvalifikationskampe (ude/hjemme) til hold-EM året før det afholdes.

Kamp om 3. pladsen ved ungdoms-EM droppes
Fremover vil de to tabende semifinalister ikke skulle spille en kamp om henholdsvis 3.- 4. pladsen ved hold-EM for ungdomsspillere.

Konkurrence-gulv til salg
Den 24.- 26. oktober afholdes mændenes World Cup i Düsseldorf. Efter turneringen er det muligt at købe gulvet (Enlio) for 18 US dollar pr. kvadratmeter. Der er i alt 1.000 m² til salg. Få mere at vide på kk@tmsinmail.com eller Shimin Yu på mail: shimin_yu@tmsinmail.com.

Telefon-cover til materiale-spillere
Det måtte jo komme – det uundværlige telefon-cover til materiale-spillere. 

Mobiler med knopper

Hvad passer bedst til din spillestil?
 

Pingis – følg med i Sverige
I Sverige har man et bordtennisblad. Det tredje nummer i år er netop udkommet og der er sædvanligvis mange læseværdige artikler. Læs dem her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk