Internationalt snit i Tjele

JBTU, Dansk Handicap idrætsforbund, Færøernes Bordtennisforbund er sammen med Team Nørreå medarrangører af efterårsferiens store træningssamling på Tjele Efterskole.

Landsholdspillere fra fire forbund er samlet under samme tag. Alle med det det formål at blive endnu bedre og udvikle sig frem mod kommende begivenheder.

Landsholdspillerne fra JBTU er Pernille Agerholm, Pernille Søndergaard og Tobias Lau, der alle er med for at sparre med JBTU’s A-trup, som er spillere som Nichlas Middelhede, Alexander Schou-Jørgensen og Patrick Stobberup, m.fl.

JBTU deltager også med B-truppen, som er de bedste drenge og yngre drenge i Jylland.

Færøerne deltager med fem landsholdsspillere. Shetlandsøerne med en dygtig damejunior og endelig er seks handicap-landsholdsspillerne fra DHIF med på lejren.

Team Nørreå har sædvanen tro åben lejr i hele ugen, hvor ca. 55 spillere er tilmeldt. Alt i alt vil næsten 90 spillere komme forbi Tjele Efterskole og Hammershøjhallen i ugens løb.

Årets lejr er den stærkeste besatte træningslejr nogensinde. At opleve intensiteten og den store koncentration, der fylder hallen, det er en super oplevelse.

Det er tydeligt at se, at der er vilje, fordybelse og max. indsats hele vejen rundt. Det, at de bedst er med, er også en stor inspiration for alle øvrige.

Det er første gang, at der samarbejdes så bredt om træningssamlinger i en efterårsferie. Men det har allerede vist sig at være en kæmpe succes, der giver alle et løft.

Rammerne på Tjele Efterskole med gode overnatnings- og spisefaciliteter giver lejren nogle rammer, der gør at spillerne kan have fokus på deres egen træning. Det løfter kvaliteten.

Team Nørreå og JBTU vil være sammen om et lignende engagement mellem jul og nytår.

Tjele Efterskole er i færd med at bygge egen idrætshal, som måske kan tages i brug sidst i december. Når hallen er færdig, så har skolen alle faciliteter inden for 50 meter.

Forfatter: Lars-Henrik Sloth
Kontaktperson tlf.: 60 66 77 00
Kontaktperson e-mail: lhsloth@post.tele.dk