Invitation til dialogmøde – Pigeligaen 2023-2024

Invitation til dialogmøde – Pigeligaen 2023-2024

Kære du, som er interesseret i pigebordtennis

Som bekendt har vi kørt et forsøg med en ”ny” Pigeliga i sæson 22/23 – og vi har lukreret på, at mange af jer har bakket op og hjulpet til. Så tak for det!

I vores optik har den ny Pigeliga været en succes med plads til forbedringer. Først og fremmest vil vi selvfølgelig gerne fejre, at hele 18 skønne pigehold tilmeldte sig årets Pigeliga – det er vist rekord. Til gengæld har vi naturligt nok kæmpet lidt med en stor niveauforskel i rækken – om vi kan afhjælpe det afhænger lidt af, hvor mange hold der tilmelder sig næste sæson.

Det er uden videre klart, at BTDK’s mål for Pigeligaen i sæsonen 23/24 er at fastholde de piger, der allerede spiller Pigeliga, samt at få nye piger med. Pigerne har haft en sand bordtennisfest, når de er sammen, og allerede derfor er det vores oplæg at fortsætte i dette nye format, hvor alle kan være med – uafhængigt af niveau.

Mere konkret, så er vores oplæg vedrørende Pigeligaen næste sæson som følger:

  • Vi videreudvikler den ”ny” Pigeliga frem for at gå tilbage til det ”gamle” format.
  • Vi lægger op til tre (frem for to) regionale samlinger (Øst og Vest) + et landsdækkende slutspil.
  • Vi lægger op til, at der spilles bedst af fem sæt + double (nyt).
  • Vi lægger op til, at rækken niveauopdeles, hvis der er nok tilmeldte hold i både Øst og Vest – men at samlingerne afvikles som regionale samlinger (Øst og Vest), så vi bevarer/skaber et socialt sammenhold på tværs af niveauer, og så vi kan samle flest muligt piger ad gangen.
  • Invitationen udsendes efter sommerferien – for at skabe de bedste forudsætninger for klubberne, når de skal beslutte, hvor mange hold de vil tilmelde. På den vis kan vi forventeligt få flere ”nye” piger med og dermed også øge sandsynligheden for, at vi kan skabe fundament for en niveauopdeling (det er det muliges kunst).

Vi vil rigtig gerne have jeres input – til ovenstående og/ eller andre idéer til forbedringer. Derfor inviterer vi til dialogmøde på Teams mandag d. 15.5. kl. 19.30. Skriv til Marielle på man@bordtennisdanmark.dk for link til mødet. Linket bliver sendt løbende.

K.h.

Anne (bestyrelsen), Kim (TG) og Marielle (pigekoordinator)