Invitation til veteran DT 2022-23

Bordtennis Danmark fejrer forbundets 80 års jubilæum med et brag af et mesterskabsstævne og en fest i Gladsaxe, hvor både veteraner og seniorer er samlet til et stævne

Fredag den 3. marts til søndag den 5. marts 2023.

Her afvikles:

 • sidste runde af holdturneringen i veteran DT 2022-23 – lørdag den 4. marts.
 • de individuelle mesterskaber for seniorer.
  • single og indledende kampe i double – fredag den 3. og lørdag den 4. marts
  • finalerunder i double – søndag den 5. marts.
 • de individuelle mesterskaber for veteraner – søndag den 5. marts.
 • mesterskabsfest – lørdag den 4. marts.

Der vil således være mulighed for, at de bedste veteranspillere også deltager i senior-DM.

Af hensyn til afviklingen hen over weekenden, vil der som udgangspunkt kun blive afviklet en holdkamp for hvert hold lørdag den 4. marts – for enkelte hold dog muligvis to kampe.

Det betyder, at første og anden runde vil omfatte både herre- og damekampe, og vi håber på jeres hjælp til, at alt fungerer på bedst mulige måde.

 • Første runde afvikles den 19.-20. november 2022 i ROFI-Centret i Ringkøbing.
 • Anden runde afvikles den 21.-22. januar 2023.

Det afhænger af antallet af tilmeldte hold, hvorvidt alle hold skal spille både lørdage og søndage i 1. og 2. runde.

Vi håber snarest at høre fra en villig arrangør til afvikling af anden runde og opfordrer jer til at undersøge mulighederne herfor og melde tilbage til os så hurtigt som muligt. Vi håber meget, at vi også kan afvikle anden runde som en stor runde. Ellers må vi afvikle den som småsamlinger. De af jer, der ikke allerede har, bedes melde tilbage om jeres muligheder for begge dele.

Alle interesserede bedes kontakte Mai Jensen på maiogfrank@hotmail.com eller mai220465@gmail.com

Skulle der igen i år blive rækker med få tilmeldte, vil vi i lighed med tidligere lægge alderskategorier sammen, så antallet af kampe bliver passende. Hvis hold fra to alderskategorier spiller i samme række, bliver der dog kåret danske mestre til det bedst placerede hold i hver af de oprindelige alderskategorier.
Hvis nogle hold har deltagelse af spillere, der skal til veteran-VM i Oman (15. januar – 21. januar 2023), der således falder sammen med anden runde, bedes det oplyst på tilmeldingsblanketten, så vi kan planlægge holdturneringen under hensyntagen hertil.

Tilmeldingsfristen er onsdag den 31. august 2022, og eventuelle kvalifikationskampe spilles den 1. og 2. oktober 2022. Tilmelding til næste sæsons turnering bliver snarest muligt åbnet via portalen.

 

Regelændringer – ny sæson

Der er et par regelændringer pr. 1. august 2022, som kan få betydning for jeres tilmelding:

 • Mindst 1 spiller på hvert hold skal have A-licens for den klub, holdet er tilmeldt under. Dvs. at et hold ikke kan bestå af spillere udelukkende med B-licens.
 • Vi vil give mulighed for, at spillere, der i forvejen spiller på en A- og en B-licens i en senior-række, kan spille på en yderligere B-licens på et veteran-hold, hvis der skulle være behov herfor. Man kan dog ikke spille for to forskellige klubber i veteranturneringen. Vi vender tilbage med det praktiske herom i det opdaterede turneringsreglement.

Vi håber, at I (ligesom vi) glæder jer til den spændende kommende sæson.

Mange fortrøstningsfulde hilsener

Jesper Edelbo og Mai Jensen, BTDK’s Faggruppe for veteraner