Jesper loopede sejren hjem

I konkurrencen her på hjemmesiden om hvem der gemte sig bag syv forhåndsloop er der nu trukket lod blandt 12 rigtige besvarelser, der alle kunne genkende Mads Larsen, Christian Ryding, Louise Jakobsen, Oliver Petersen, Peter Jensen, Rasmus Storkehave og Thomas Hansen.

Vinderen af landsholds t-shirten fra Stiga blev:
 

JESPER RAVN

Quiz-vinder Jesper Ravn looper her selv med forhånden. Foto: Kim Holm Pedersen.

Kim Holm Pedersen, der havde taget billederne ved ungdoms DM den 24.- 25. maj 2014 i Roskilde, er netop nu ved at uploade hele Brøndby BC’s foto- og videoarkiv, da siden for anden gang er blevet lukket ned.
Han har optaget ca. 3.200 kampe på video. De første fra år 2006 er med håndholdt lommekamera, mens kampe fra det sidste år er i fuld HD.
Kampene uploades nu løbende til Youtube. ”Vi har foreløbig lagt 1.500 kampe op. Vi har en kanal på Youtube, men der er link til alle kampe fra Brøndbys hjemmeside”, fortæller Kim.

Alle kampe på video er ”selvfølgelig” med en Brøndby eller Greve spiller på den ene side af nettet. Det betyder også, at der er en anden modstander på den anden side. Det vil sige, at der også er rigtig mange kampe med spillere fra andre klubber end fra Brøndby/Greve (Vestegnen).
 

 

”Først havde vi +130.000 visninger på bliptv. Mejuba kunne ikke vise statistik, eller kunne ikke håndtere vores enorme datamængde på fornuftig vis. På Youtube har vi rundet 20.000 visninger, siden vi startede med at uploade efter sommerferien”, siger Kim, der også er begyndt at uploade billeder til Brøndbys Facebook side. Foreløbig fra klubbens egne stævner. Der er mere end 65.000 billeder.
”Det generer mig lidt, at de ikke er tilgængelige – også selv om det ikke er blevet til så mange i denne sæson. Der ligger så meget historie i disse billeder og videoer, at de bør være frit tilgængelige. Når alle billeder er lagt op, kunne Danmarks største tagging-konkurrence starte”, vurderer Kim med et smil.
 

Det seneste han har leget med er live streaming. Der er således streamet fra flere holdkampe og egne stævner – også på udebane hvis nettet har været tilgængeligt og betingelserne til stede. Flere udbydere er kommet til og kvaliteten bliver bedre og bedre.
”Jeg har et par gange eksperimenteret med optagelser i 3D, men det kræver vist lidt mere tid og forsøg inden de kampe uploades til Youtube”, siger Kim, der i den forgangne weekend startede 2015 med optagelser fra ØM for to-mandshold.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk