Juleferie på trediepladsen

Danskerklubben Kieler TTK Grün-Weiß holder juleferie på trediepladsen i Regionalliga Damen Nord.

1. turneringshalvdel blev afsluttet med to udebanesejre, og KTTK er nu á point med TTC Berlin, der har en bedre kampscore – begge hold er fire points efter førerholdet fra Vfl Tegel.

Danskertrioen består af Pernille Søndergaard, Mie Jacobsen og Pernille Agerholm – og ikke mindst sidstnævnte har haft en flot sæson i Kiel med hele 19 personlige singlesejre i div. parkryds.

Agerholm, der er i gang med sin anden sæson i klubben, er tilfreds med første halvdel af sæsonen, og ser allerede nu frem mod fortsættelsen efter jule- og nytårspausen:

“Vi håber i næste halvsæson, at kunne fortsætte det gode spil, hvilket forhåbentlig kan resultere i en andenplads, så vi kan spille om oprykning til 2. Bundesliga.

PERNILLE AGERHOLM

Det har været rigtig fedt at spille mod andre damespillere end dem i Danmark, og især at spille mod andre spilletyper, da der både er deffere og knopspillere på de andre hold”, siger den 19-årige landsholdsspiller, der sammen med de to øvrige danskere stået for hovedparten af KTTK’s sejre.

Agerholm opsummerer sæsonen, som den har set ud indtil videre:

“Vi ligger lige nu på en delt andenplads ud af rækkens 11 hold, og sæsonen har budt på en masse hårde og spændende kampe – vi har vundet syv holdkampe, spillet to uafgjorte og tabt en enkelt.

Generelt har vi haft en godkendt halvsæson, da vi på holdet er fem spillere der alle har et forholdsvis højt niveau, og vi har gjort en stabil indsats”, slutter Pernille Agerholm.

På dbtu.dk kan man under Links se resultater, kampprogram og stilling, samt indviduel statistik – endvidere kan man besøge den p.t. eneste danskerdameklub i Tyskland, Kieler TTK Grün-Weiß…

SØNDERGAARD, JACOBSEN & AGERHOLM

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk