Kampreferater

Vedbæk og Københavns BTK indledte fredag aften det der skulle vise sig at blive et yderst jævnbyrdigt og spændende opgør. Guo Kai og Christoffer Petersen stod begge for to sejre i hvert sit parkryds, mens Kasper Sternberg stod for den sidste pind ved at besejre Martin Monrad 3-2. Kampen mellem de seneste to års danske mestre, Christian Kongsgaard og Kasper Sternberg var på et meget højt niveau. Kaspers tunge spil mod Christians meget hurtige og aggressive spil byder hver gang på underholdende dueller, og denne gang var ingen undtagelse. Christian viste sig til slut som den stærkeste, og ud over hans sejr, så vandt Morten Holm med forholdsvis sikre 3-0 over Ruben S. Jensen.

Om lørdagen var Brønshøj på besøg i Odense. Selv om Brønshøj endte med at tabe 2-5, så viste Jesper Hedlund, at han er et friskt pust i landets bedste række. Et knebent nederlag til OB’s cubanske islæt Andy Perreira blev fulgt op med en sejr mod den danske landsholdsspiller Morten Hyrup. OB er et meget homogent hold med tre spillere som alle hører til 1. kryds, så uanset hvem de vælger at spille med i 2.kryds, så er han svær at besejre. I denne kamp var det engelske Daniel Reed der spillede nede, og han kvitterede med at vinde to gange 3-0 over henholdsvis Kasper Schübeler og Claus Rasmussen.

Li Moding stod, med 3-1 over Martin Monrad, for Søhøjlandets eneste sejr i kampen med Vedbæk. København vandt med 5-0 i Vestegnen og Roskilde vandt med 5-0 over Thy/Mors.

Søndag spillede Vedbæk sin tredje kamp på lige så mange dage, da de var på besøg i Nørreå. Nørreå bragte sig hurtigt foran 2-0 da Huang slog Martin Monrad og Tobias Lau slog Kim Høgsberg, men da både Christian Kongsgaard og Morten Holm efterfølgende begge vandt, var pausestillingen 2-2. Derefter fulgte to meget tætte opgør som endte med at med at blive delt mellem klubberne. Kongsgaarg slog Huang mens Erik Åhman slog Martin Monrad. Morten Holm gik derefter ind og slog landsholdsaktuelle Tobias Lau med 3-1, men da Niclas Middelhede kunne besejre Kim Høgsberg, så var det tid til afgørende double. Her var Nørreå de stærkeste, og konstellationen Huang/Åhman vandt med 3-1 over Kongsgaard/Monrad.

Søhøjlandet vandt over Brønshøj med 5-2, og her gik Li Moding og den svenske veteran Peter Grezula forrest med 2 sejre hver. Joakim Andersson stod for den sidste sejr, mens det var Claus Rasmussen og Martin Lovén der stod for Brønshøj sejre.

Kvik/Næstved slog Thy/Mors med 5-0, og Roskilde vandt 5-2 over Vestegnen efter 2-2 ved pausen.

Se stillignen fra STIGA divisionen her

Her er hvad klubberne selv skriver om kampene:

Søhøjlandet, lørdag

Søhøjlandet, søndag

Roskilde

OB

Kvik/Næstved

Københavns BTK

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk