Karrieredag for forældre – 3. februar 2024

I foråret 2022 startede Bordtennis Danmark et nyt koncept op: Karrieredage, hvor unge atleter i overgangsfasen fra junior til senior kan får vejledning, inspiration og gode råd om hvordan man skaber sig en holdbar og lang karriere indenfor bordtennis. Disse dage har rettet sig primært til de unge spillere, men har også været åbne for forældre og trænere, hvor især mange i den første kategori har vist stor interesse og engagement for deres børns idræt.

 

Dagene er blevet taget meget godt imod, med positive tilbagemeldinger fra både de yngre og ældre deltagere. Der har dog været en efterspørgsel fra forældrene om vejledning og inspiration for hvordan de bedst kan hjælpe deres børn – et ønske som Bordtennis Danmark nu vil imødekomme gennem at afvikle en karrieredag rettet specifikt mod forældre til unge eliteatleter.

 

Den her gang er det dog ikke kun Bordtennis Danmark der er tovholder – i stedet bliver det et fælles arrangement mellem Bordtennis Danmark, Badminton Danmark og Dansk Judo og Ju-Jitsu Union. Tre sportsgrene med hver deres profil, men med fælles udfordringer omkring det at gå efter en karriere i en individuel sportsgren.

 

Dagen retter sig mod forældre til U17- og U19-atleter (født mellem 2005 og 2008) som vil gå efter en professionel karriere som senioratlet. Derudover inviteres forældre til de ældre atleter (født 2003-2004) som tidligere har deltaget i BTDK’s karrieredage at være med på dagen.

 

Arrangement finder sted i Grøndals Multicenter i København, og deltagelse (inkl. forplejning) koster 400 kr.

 

Programmet kommer at byde på bland andet:

  • Vejledning og råd fra Team Danmarks eksperter indenfor Dual Career (kombination uddannelse og sport);
  • Oplæg og workshop fra Team Danmarks sportspsykologer med fokus på hvordan forældre bedst kan støtte deres børn;
  • Strategier og viden omkring økonomiske partnerskab og samarbejdsaftaler signeret Jesper Larsen fra Partnership;
  • Inspiration fra forældre som har været med på hele atletrejsen i form af Helle Kjær (mor til Jonathan Groth) og Peter Bo Olsen (far til Lærke Olsen, OL-deltager i judo i 2021)
  • Udbytte og deling af erfaringer på tværs af sportsgrene når forældre fra tre forskellige discipliner mødes og får lov at inspirere hinanden

 

Læs mere og tilmeld jer her!

 

Ved spørgsmål kontakt Magnus Mallander, magnus.mallander@bordtennisdanmark.dk​