Kiel fik point

Kiel- Hannover 96
Resultat: 7-7

Mie og Stefanie starter rigtig godt ud og vinder første sæt stort, men kommer til at undervurdere modstanderne de næste par sæt og taber desværre kampen med 3-1. Sønder og Catharina vinder 3-1 efter en tæt kamp imod deres 2. double..

Pernille mødte deres 2.dame i første kamp, hvor hun taber 3-0. Samtidig mødte Mie deres 1.dame, hvor hun vinder 3-2. Efter de 2 første sæt får Mie en stor smerte omkring armhulen (grundet massage dér tidligere på ugen) men spiller kampen færdig.
Stefanie får debut mod 4.damen, hvor hun efter lidt startvanskeligheder i 1. sæt kommer ind i en god rytme. – Bliver til en sikker sejr på 3-1.

Herefter møder Pernille 1.damen, hvor hun endnu engang må se sig besejret 3-0. Spillet var dog noget bedre i denne kamp, og der var flere muligheder end sætscoren lyder. Mie spillede ikke de sidste to kampe pga. store smerter. Stefanie møder 3. damen og vinder efter en god og tæt kamp 3-1

Så var det igen Stefanie og Pernille, der skulle ind til bordet. Pernille er flyvende i denne kamp og spiller taktisk godt og vinder derfor klart 3-0. Første holdkamp nogensinde for Kiel uden skuldersmerter. Stefanie møder 1.damen og spiller en super kamp. Hun spiller klogt og med gode retninger og vinder med 3-1.

Vores 4. dame Catharina Grothkopp skulle til sidst sørge for at vi fik uafgjort. Hun vinder 11-13 i 5.sæt efter en meget spændende kamp og en fantastisk opbakning på sidelinjen fra danskertrioen.

Kiel-Grossburgwedel
Resultat 1-8

Det så allerede svært ud fra starten – Mie havde stadig smerter og spillede derfor ikke holdkampen. Pernille og Stefanie spillede double i denne holdkamp, selvom de ikke har spillet sammen tidligere blev det en god kamp, hvor vi spillede mod en deffer, det voldte dog for mange problemer og resulterede desværre i et knebent nederlag på 3-1. Pernille startede mod deres 2. dame og vinder 1. sæt stort, hvorefter hun blev for passiv, og derfor endte det med et nederlag på 3-1. Stefanie mødte derefter deres 4. dame og vinder 3-0 efter en meget tæt kamp, hun fik rigtig mange point på fejlskrue serven og formåede at holde angrebet godt.

Pernille mødte derefter af 1. damen og formåede at få hele hallen med sig, trods vi spillede på udebane 🙂 – Efter gode lange dueller og rigtig flot spil blev det desværre til et 3-1 nederlag i kampen. Stefanie spiller i sidste kamp i mod defferen som var 3.dame. Stefanie spiller et tæt førstesæt men taber momentum og kampen med 3-0. Desværre.

Vi spillede mange tætte og gode kampe, men for mange af dem blev til et nederlag.

Weekenden gav 1 point til Kieler TTK Grün Weiss.
Forfattere: Pernille, Mie og Stefanie

Forfatter: Pernille, Mie og Stefanie
Kontaktperson tlf.: 26 84 77 82
Kontaktperson e-mail: sarah.thomsen@dbtu.dk