Kinatur i Shi Jia Zhuang

Virum Sorgenfri er taget til Shi Jia Zhuang i Kina med deres bedste ungdomsspillere, og sammen med dem er taget nogle af de danske ungdomslandsholdsspillere og ungseniorer. I første omgang var der tale om en tur udelukkende for Virums spillere, men DBTU ville gerne med på turen, der er en fortsættelse af samarbejdet, der blev indledt sidste år i januar, hvor flere spillere var i Shi Jia Zhuang.

Der er ti spillere af sted, og to trænere: Daniel Fynsk, Aabenraa, Claus Rasmussen, Køge Bugt, Jakob Asmussen, VRI, Kasper Sternberg, BTK 61, Morten Rasmussen, OB, Silas Friby, Virum, David Hindersson, Virum, Mikkel Hindersson, Virum, Mikkel Andersen, Virum og Steffen Aagesen, Virum. De to trænere er assisterende landstræner Mattias Syrén og Virums førsteholdsspiller og træner Martin Bremer Jensen.

Lejren afvikles fra d. 29. december til 13. januar (Daniel og Claus bliver til d. 20. januar). Det første indtryk er, at der er god sparring, og at niveauet generelt er højt. Kineserne er dog bedst i træningen, hvor de stort set ikke misser en bold, mens de ikke er de bedste danskere overlegne i serv og returspillet. På nuværende tidspunkt er klubbens førstehold ikke til stede i hallen, da de er ude at spille holdturnering.

Hallen rummer 36 borde og der er over 100 spillere på centret fra seks år og opefter.
 
Læs også artikel fra Fyns Stiftstidende om Morten Rasmussen, OB i Kina

Silas Friby, Virum Sorgenfri – Foto: Morten Janussen

Forfatter: Jakob Harden
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk