Kinesisk sparring i Slagelse

Som bekendt har det danske herrejuniorlandshold qua 4. pladsen ved ungdoms-EM i juli i år kvalificeret sig til Junior-VM i Shanghai, der afvikles fra 30. november til 7. december.

Forberedelserne er i fuld gang. Hele VM-holdet plus Rasmus K. Mikkelsen er netop nu samlet i Slagelse, hvor de træner med bl.a. kinesiske og franske juniorer i bestræbelserne på at være så optimalt forberedt til VM som overhovedet muligt.
”Træningen starter hver dag kl. 9.30, hvor en fysisk træner står for at få hele gruppen klar til over to timers træning. Herefter er der stræk, frokost og hvile inden træningen igen starter kl. 15.30. Hver eftermiddag slutter med 25-30 minutters fysisk træning”, fortæller ungdomsansvarlige Christoffer Petersen fra lejren i Slagelse.
Lejren kører frem til lørdag, og byder bl.a. på en landskamp Kina mod Danmark. Hele truppen, inklusiv alle deltagere på ungdomssamlingen i Brøndby tager på fredag til Roskilde for at se Champions League-kampen mellem Roskilde og franske AS Pontoise Cergy, der starter kl. 18.30 i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Det franske hold vandt Champions League i sidste sæson og har portugisiske Marcos Freitas med på holdet. Læs mere her

Lad dig inspirere

Hvis der er nogle klubtrænere/ledere, som skulle have lyst til at komme til Slagelse og overvære en træning og se centret i Slagelse, så er man meget velkommen. Da enkelte har givet udtryk for at ville komme forbi, så skriv/ring gerne til ungdomsansvarlige Christoffer Petersen og meld din/jeres ankomst.

Herunder kan du se et klip fra lejren. Claus Schou Nielsen demonstrerer, hvordan man laver ”dobbelt-hop” med sjippetorvet.

 

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk