Klubber modtager penge

Kategori: 
Dato: 
23.10.2020

- Amager, Hillerød og Ølsted tilgodeses af midler fra Toms Guldpulje.

Ølsted Bordtennisklub har fået bevilliget 2.500,- kr. til arrangementet ”Bat med bedste”. Foto: Ølsted BTK's hjemmeside.

DIF og Toms står bag Toms Guldpulje, der støtter initiativer til styrkelse af familieidrætten i Danmark.
Toms Guldpulje er blevet fordelt for andet år i træk og denne gang har 91 foreninger til sammen modtaget 1.000.940,- kr. for de bedste idéer til at få familier ud at dyrke idræt - helst sammen.
De foreninger, der har modtaget støtte fra Toms Guldpulje, kommer fra hele landet og repræsenterer en lang række forskellige idrætter, der i blandt bordtennis.

Ølsted Bordtennisklub har fået bevilliget 2.500,- kr. til arrangementet ”Bat med bedste”, hvor alle bedsteforældre bliver inviteret med. ”Vi inviterer alle bedsteforældre i Ølsted samt naturligvis vores egne 60+ spillere op i hallen sammen med deres børnebørn til en hyggelig dag med masser af bordtennis, konkurrencer, hygge og fokus på det sociale”, hed det i ansøgningen. På klubbens hjemmeside kan man læse om et meget vellykket arrangement i efterårsferien, hvor der blev spillet igennem ved bordene og hvor der efter en intens indsats blev slappet af i klubhuset med kaffe og blødt brød til de forpustede bedsteforældre samt sodavand og slik (eller frugt) til ungdommen. Der var desuden sørget for værter, som spillede med børnene. Klubben er meget opmærksom på at overholde gældende Corona-retningslinjer, så navne på alle tilstedeværende blev registreret af hensyn til smittekæder.

Ølsted Bordtennisklub har desuden ansøgt og modtaget 2.149,- kr. fra Toms Guldpulje til fællestræning torsdag aften gennem hele sæsonen, hvor alle medlemmer må medbringe familiemedlemmer gratis.
Desuden har Amager Bordtennis Klub modtaget 12.500,- kr. til aktivering af ungdomsspillernes forældre og Hillerød GI Bordtennis har fået bevilliget 10.000,- kr. til et gratis tilbud til den travle familie under mottoet: ”Familiebordtennis under Bevæg Dig For Livet”.

Toms Guldpulje modtog i år 493 ansøgninger til i alt 7.877.726 kr. Der berettes om en svær udvælgelsesproces, hvor man har haft fokus på at tilgodese så mange foreninger som muligt med et stærkt og helhjertet fokus på familieidrætsinitiativer. Puljen forventes igen at åbne for ansøgninger til foråret 2021. Læs mere her

Hvis man behøver hjælp til ansøgningen, så kan Jeppe Damsgaard kontaktes på tlf.: 43 26 21 17 eller på mail: jeppe.damsgaard@bordtennisdanmark.dk

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09