Klubkonsulenten

Hyggeligt og inspirerende i Ramløse…
– hvor den stod på bordtennis, foreningssnak og hjemmebagt kage.

Mandag var jeg i den lille by Ramløse i Nordsjælland for at snakke om og vise lidt bordtennis. DBTU var blevet kontaktet, da personerne bag den nystartede klub savnede lidt inspiration og vejledning til at komme videre trænings- samt organisationsmæssigt.

Efter at være ankommet og efterfølgende have hilst på alle de meget imødekommende mennesker omkring klubben, var det tid til at komme i træningslokalet.

8 børn og et par forældre deltog i træningen, og alle fik rig mulighed for at prøve kræfter med lidt andre ting med bat og bold end vanligt. Der blev øvet baghånd og forhånd til den helt store guldmedalje, og alle var meget engagerede.

Det blev også til en god snak med træneren i klubben, Erik. Vi fik talt om teknik, forskellige bordtennislege samt om personlige træningserfaringer. En af spillerne havde til dagens anledning taget hjemmebagt kage med, og mens den blev nydt, fik jeg mulighed for at besvare en masse spørgsmål omkring alt indenfor bordtennis.

Da jeg tog fra Ramløse efter godt 1,5 times træning, var det med en rigtig god fornemmelse i maven. Jeg glæder mig over at have mødt nogle utroligt rare og meget engagerede mennesker, som virkelig vil bordtennissporten i Ramløse.

Det engagement jeg oplevede på en mandag aften i Ramløse, deres søgen efter yderligere midler til klubben, deres tilmelding til det kommende klubtræner K1 i Farum, deres interesse i lokalenetværksdannelser og nye samarbejdspartner samt deres spørgelyst i forbindelse med mere viden gjorde at det var lutter positive oplevelser jeg havde med mig hjem i bagagen.

Det var en dejlig aften og jeg glæder mig allerede rigtigt meget til alle de gange jeg fremover vil få mulighed for at dele ud af min bordtennis- og trænererfaring til alle de nystartede klubber rundt omkring på Sjælland og Bornholm.

DBTU ønsker at støtte de ny opstartede bordtennisklubber og derfor har vi udviklet en startpakke, der indeholder;

• Et trænerhæfte med blandt andet de 10 første træningspas
• Et lederhæfte, med råd og vejledninger til bestyrelsen
• 12 bat
• En kasse træningsbolde
• To net
• En boldopsamler
• Et års gratis DBTU træner- og lederkurser

Hvis i kender nogle der gerne vil starte klub op eller steder, hvor bordtennismiljøet spirer, så kontakt endelig en af de to nyansatte klubkonsulenter – så de kan støtte op omkring klubbernes opstart.

Kontaktdata på klubkonsulenter er;

ØBTU/BBTU: christoffer.petersen@dbtu.dk mobil 22640078
JBTU/FBTU: jesper.steffensen@dbtu.dk mobil 23361347

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 22 64 00 78
Kontaktperson e-mail: christoffer.petersen@dbtu.dk