Klubreferat(er) fra DT

I sidste sæson opfordredes DT-klubberne til at indsende kampreferater fra deres hjemmekampe til brug på dbtu.dk, så alle kunne læse om de enkelte holds kampe.

Desværre var dette en yderst begrænset succes, med få kampreferater fra meget få klubber, og ordningen er derfor lagt i graven efter denne ene sæson.

Uopfordret har B75 indsendt et kampreferat fra deres åbningskamp i herrejuniordivisionen, og derfor bliver nedenstående referat fra B75 v Nykøbing Falster det sidste i denne omgang…

B75 er tilbage i juniordivisionen – og første kamp var mod Nykøbing Falster.

Der var efter forholdene mange tilskuere i gymnastiksalen på Ulvkærskolen. De fik en spændende kamp at se, hvor sejren kunne være gået til begge sider.

Emil Jangvik, B 75 mødte i første kamp Kristian Weitemeyer NFBTK. Det blev en sikker 3-0 sejr til Emil.

Næste kamp var mellem Andreas Rokkjær B 75 og Benjamin Søndergård NFBTK. I tre tætte sæt vandt Benjamin 3-0.

Kasper Pedersen B75 mødte Andreas Andreasen NFBTK. Andreas var godt spillende i alle sine kampe og vandt forholdsvis let 3-0.

Jonas Nilsen B 75 spillede mod reserven Tim Nielsen NFBTK. Jonas Nielsen vandt 3-1.

Efter de to første kampe stod det således 2-2 med klare favorit sejre.

De to førstemænd på holdene Emil Jangvik og Benjamin Søndergård skulle møde hinanden. Benjamin Søndergård mødte op til kampen i god form og fortsatte de fine takter han har vist på det seneste. Emil spillede derimod under normal standart, så sejren til Benjamin var egentligt aldrig i fare.

En vigtig sejr til Nykøbing.

Med en favoritsejr til Kristian Weitemeyer over Andreas Rokkjær i den næste kamp, kunne Nykøbing måske bringe sig afgørende foran.

Andreas ville det anderledes. Fra starten af kampen spillede han meget fokuseret og målrettet og vandt 1. sæt klart. Kristian kom bedre ud til 2. sæt og udlignede til 1-1. Spillere kom ud i 5. sæt. 5. sæt var meget spændende og fik tilskuerne op at stå. Ved 9-9 vandt Andreas sine to server og udlignede stillingen til 3-3.

De to næste kampe blev spændende. Kasper Pedersen vandt hurtigt 1. sæt og bragte sig foran 10-6 i 2. sæt mod Tim. Tim valgte at tage time out og kom som forvandlet ind til bordet og tog de næste seks point i træk. 3. og 4. sæt fortsatte han sit gode spil og vandt 3-1.

Jonas Nielsen vandt de 2 første sæt mod Andreas og spilede sig frem til sæt og matchbold i 3. sæt uden at vinde sættet. I stedet vendte Andreas kampen og spillede sig op. I et drama af 5. sæt vandt Andreas 11-9.

Nykøbing havde inden doublerne bragt sig i en fordelagtig position til sejr.

Lodtrækning resulterede i, at 1. doublerne skulle møde 2. doublerne. Alt tydede på en sejr til hvert hold.

Emil og Jonas vandt overlegent over Andreas og Tim.

Benjamin og Kristian bragte sig planmæssigt foran 1-0.

Men Andreas og Kasper ville det anderledes. Benjamin sagde til Andreas efter kampen: ”Du spillede over evne Andreas”. I hvert fald ramte Andreas sit topniveau. Han fik sat sin hårde forhåndsloop gang på gang.

Kasper og Andreas bragte sig foran 2-1 og Benjamin og Kristian udlignede til 2-2. I femte sæt spillede Kasper sig også op, så der ikke blev spænding om resultatet 3-2 til B 75.

Kampen var igen helt lige.

Emil sikkert over Tim – Benjamin sikkert over Kasper.

De sidste to kampe skulle altså blive afgørende.

Andreas Rokkjær bragte sig hurtigt foran mod Andreas Andreasen og lignede indtil midten af 2. sæt en spiller der igen kunne gå hen og overraske, men Andreasen vandt det mentale spil og bragte Nykøbing foran 7-6 i holdkampen.

Holdkampen havde hele tiden været spændende. Der var hele tiden mindst en kamp i gang som kunne få det medlevende hjemmepublikum op af stolene.

Den sidste kamp blev ikke mindre spændende.

Alle sæt kunne gå til begge sider. Kampen kom retfærdigvis ud i femte sæt. Længe lignede Kristian vinderen, men Jonas er en fighter og til sidst vandt han den spændende kamp med to bolde i femte sæt.

Forfatter: B75
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk