Knebent nederlag i Milano

Roskilde Bordtennis tabte søndag aften deres tredie kamp i træk i Champions League, da de danske mestre måtte bøje sig mod Circolo Milano, der vandt 3-2 på hjemmebane.

Dermed ser det ualmindeligt svært ud for Roskilde – udover at de sidste gruppekampe skal vindes, skal også de øvrige resultater gå Roskildes vej for at avancement til kvartfinalerne er muligt.

Michael Maze stod for begge de danske sejre – han slog slovenske Bojan Tokic (3-1) og kinesiske Ma Wenge (3-2) og udlignede to gange italienske føringer til 1-1 og 2-2.

I den afgørende kamp var det op til Allan Bentsen at skaffe pointene med hjem til Roskilde, men trods sætføringer på 1-0 og 2-1 mod den stærke slovener, blev det til et knebent nederlag – det blev 9-11 i 5. og afgørende sæt.

I åbningskampen fik den danske veteran ikke et ben til jorden mod Ma, der kun gav 15 points væk i alt – på hjemmebane vandt Bentsen efter en sand gyser over samme spiller, og skaffede dermed sejren til Roskilde i deres CL-debut.

Finn Tugwell tabte 1-3 til kroatiske Roko Tosic, og har stadig en sejr til gode i denne sæsons turnering, hvor der stadig er to gruppekampe tilbage:

19. december venter Borussia Düsseldorf på udebane, og 30. januar afsluttes gruppespillet, når franske Hennebont gæster Roskilde Kongrescenter…

ROSKILDE BORDTENNIS (Foto: btk61.dk)

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 70 99 99
Kontaktperson e-mail: mlu@alomentor.dk