Køb EM billetter

EM 2012  KØB BILLETTER TIL EM 2012

De danske spillere ved EM på hjemmebane i Herning får brug for støtte og opbakning fra alle danske bordtennisfans. Dansk BordTennis Union håber at mange klubber arrangerer klubture til EM, hvor der er garanti for spektakulær bordtennis i de flotte rammer i Jyske Bank Boxen.

Som tidligere omtalt her på hjemmesiden samt i nyhedsbrevet DBTU-NYT kan alle medlemmer af DBTUs klubber købe billetter til EM med en særlig klubrabat, der genererer et økonomisk ’kick back’ til den respektive klub når EM er slut.

For billetter købt online i forsalg perioden 1. maj – 21. oktober 2012 udbetaler DBTU 10 % af billettens værdi til klubben.

FOR AT BILLETKØBET REGISTRERES SOM ET ’MEDLEMSKØB’, ER DET ALTAFGØRENDE AT MAN UNDERVEJS I BESTILLINGSPROCESSEN ANGIVER SIT KLUBTILHØRSFORHOLD.
Inden man vælger den ønskede billettype, skal man i venstremenuen klikke på menupunktet ’Medlem af klub tryk her’ – og på den følgende side vælge sin klub på listen. Derefter er man registreret og man kan foretage sine billetkøb.
NB. HUSK AT VÆLGE DIN KLUB FØR HVERT NYT BILLETKØB, HVIS DU KØBER BILLETTER AF FLERE OMGANGE.
Såfremt man ikke undervejs i billetkøbet oplyser sin klub – bliver købet ikke registreret som et ’medlemskøb’, og det tæller ikke med i klubbens samlede køb. Det er den enkelte billetkøbers ansvar at huske dette. Der vil ikke være mulighed for godtgørelse efterfølgende ved dokumentation af billet.

Klub-konkurrence
Foruden den nævnte økonomiske gulerod udloddes desuden et af de benyttede EM-borde til den DBTU-klub, der køber flest billetter relativt set (i forhold til antal medlemmer registreret i januar 2012). En lille klub med 40 medlemmer kan således sagtens matche klubber med mere end 100 medlemmer.
Der gælder samme regler som nævnt ovenfor; KUN billetter registreret som ’medlemskøb’ – hvor køberens klubtilhørsforhold er angivet undervejs i bestillingen – tæller med i denne konkurrence.

I en opgørelse foretaget den 9. september – med 37 dage til kampstart i Herning – ligger Åbenrå BTK fortsat i spidsen af konkurrencen efterfulgt af Østermarie IF. Det er nu I skal købe jeres billetter – så vi i fællesskab kan skabe en festlig ramme omkring kampene i Jyske Bank boxen.

De lokale ’Herningklubber’ – BTK Midtjylland, Herning Bordtennisklub og Kibæk IF – står klar med billig overnatning på EM 2012 campingpladsen lige ved siden af Jyske Bank Boxen, med tilhørende fanzonetelt med udskænkning, underholdning mv. De har efter sigende blandt meget andet en ’oktoberfest med højt skum’ på plakaten…
Læs mere om dette – og hent info om priser, booking mv.

På gensyn til EM i Herning i skolernes efterårsferie i uge 42.

 Entre Børn
(3-12 år) 
Voksne 
(13+ år)
Familie
(2 voksne + 2 børn) 
Tillæg for køb ved døren 
 Onsdag den 17. oktober Gratis* 100 kr.    50 kr.
 Torsdag den 18. oktober 50 kr. 100 kr.  260 kr. 50 kr.
 Fredag den 19. oktober 75 kr. 150 kr.  385 kr. 50 kr.
 Lørdag den 20. oktober  75 kr. 150 kr.  385 kr. 50 kr.
 Søndag den 21. oktober 100 kr. 200 kr.  525 kr. 50 kr.
 Partoutkort (alle dage) 225 kr.  450 kr.   50 kr.
 * Onsdag er børn (3-12 år) gratis ifølge med voksne
** Alle billetter købt online tillægges et billetgebyr på 20 kr.

NB. Har man meldt sig som frivillig til EM 2012 skal man ikke købe billet på forhånd.

Gå direkte til billetkøbet her

og følg løbende med i nyheder om EM 2012 på www.ec-tabletennis2012.eu  og på eventens facebookside www.facebook.com/ec2012tabletennis

Vil I hjælpe med at reklamere for billetsalget til EM 2012 på jeres hjemmeside, så skriv til em2012@dbtu.dk
Så vil I få tilsendt et webbanner I kan placere på jeres website.

HERNING KOMMUNE   SPORT EVENT DANMARK     ETTU
Forfatter: Jakob Staun
Kontaktperson e-mail: jakob.staun@dbtu.dk