København v Hillerød

Københavns BTK – Hillerød GI, 1-5
For en udenforstående virker det uforståeligt, at Hillerød i år er at finde i bunden af elitedivisionen. I hvert fald når han betragter de spillere, der stillede op til kampen mod Københavns BTK.

Men det er så også kun sket to gange hidtil i sæsonen. Og så er det mere forståeligt, at det kun er her – i kampene mod København og Næstved – at det er blevet til point. Men mere skal der jo heller ikke til…

Københavnerne gav europæisk debut til den unge kineser, Jie Xu. Han fik en vanskelig start mod rutinerede Peter Greczula. Og en tydeligt nervøs Xu tabte klart med 0-3. Anders Holm kunne ikke følge op på lørdagens flotte spil mod en godt spillende Andreas Törnkvist, og tabte med 0-3.

Robert Eriksson havde gode muligheder for at bringe københavnerne tilbage i kampen, da han førte 2-1 i sæt mod Wang Wen Jie og havde føringer hele vejen igennem femte sæt. Men humøret gik ham i sidste ende imod. Lyset var endelig i top i Remisen, og det var for generende for Roberts server.

Henrik Laxby fulgte op på lørdagens flotte sejr over Kim Høgsberg ved at besejre endnu en tidligere landsholdsspiller – Carsten Egeholt. Men det holdt hårdt. Henrik kom bagud med 0-2 i sæt. Kæmpede sig på 1-2. 7-10 blev til 12-10. Og i femte gik Henrik fra 8-7 til 11-7.

1-3 til Hillerød.

Efter pausen stod Anders Holm over for Wang Wen Jie, og Robert over for Törnkvist. Anders tabte de første to sæt med mindste marginal til kineseren. I tredje fik Jie hurtigt et mindre forspring, og det blev aldrig indhentet.

Robert havde umiddelbart godt fat i Törnquist, men fra 7-4 i tredje sæt gik det ned ad bakke, og Robert spillede uden tro i fjerde sæt. 5-1 til Hillerød.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Københavns BTK
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk