København v OB

Juleunderholdning med masser af drama
Mens der var godt gang i julefrokosterne på de københavnske arbejdspladser, udspillede der sig et sandt drama i Remisen på Østerbro, hvor Københavns BTK tog imod OB Bordtennis. To homogene hold, der står rigtigt godt til hinanden.

Hjemmeholdet lagde hårdt ud. Robert Eriksson tog første sæt mod Mikael Mathiasson. Andet sæt kunne være gået begge veje, men endte hos Mathiasson, der i resten af kampen havde det nødvendige overskud.

Henrik Laxby lagde ud som lyn og torden mod Poul Sørensen. 2-0 i sæt og 7-3. Men så blev Sørensen lukket ind. I fjerde sæt var Henrik endnu tættere på sejren, men 10-8 i egen serv endte alligevel i tab af sættet. Og heller ikke en 8-3 føring i femte var nok til udligning.

Bittert for talentfulde Henrik Laxby, der ikke kunne fastholde det flotte, aggressive spil, der holdt en ellers godt spillende Sørensen ude i store dele af kampen.

Anders Holm havde håbet på at gentage sidste opgørs sejr over unge Morten Hyrup Rasmussen. Men Hyrup var lige så sulten efter revanche. Det var i hvert fald en forvandlet OB’er, som var aftenens store forskel. En tæt kamp, men det meste på Hyrups præmisser. 3-1 til Hyrup.

Jie Xu fik en lige så forrygende start mod Mads-Peter Jannings, som Henrik Laxby havde fået i sit opgør. 2-0 i sæt efter et imponerende tempo. Fra tredje sæt får Jannings langsomt bidt sig ind i kampen – blandt andet med flere Maze-agtige opsamlinger fra baglinjen. En fantombold ved stillingen 4-4 i femte sæt falder ud til Jannings, som herefter bringer sig foran 8-4.

Med den tidligere femsætter i tankerne havde de fleste i Remisen afskrevet et comeback til Jie Xu. Bortset fra ham selv, der pludselig spillede mere frigjort og hentede sin første sejr i elitedivisionen.

3-1 til OB.

Hyrup fortsatte sit flotte spil efter pausen, og overlod ikke meget til Robert Eriksson, der ellers havde været meget overlegen i det indbyrdes opgør tidligere på sæsonen. 3-0 i sæt og 4-1 til OB.

Anders Holm kæmpede for sin chance for at holde hjemmeholdet inde i kampen. Første sæt til Anders efter mange lange bolde. Men Mathiasson havde den lille forskel i sit favør. 3-1 i sæt og samlet 5-1 til OB.

Kampen blev overværet af 30-40 tilskuere, som fik fuld valuta og masser af seværdig topbordtennis for den gratis entré.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Københavns BTK
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk