Københavns BTK – Esbjerg

Lørdag gæstede Esbjerg BTK Københavns BTK på Københavns gamle hjemmebane i Bellahøjhallen. Det blev et tæt opgør med mange spændende kampe. Esbjerg stillede med Carsten Egeholt og Mads-Peter Jannings i 1. kryds samt Søren Andersen og Rasmus Klein-Døssing i 2. kryds. København havde Sune Larsen og Vladimir Dragic i 1. kryds samt Anders Mortensen og Jan Enevoldsen i 2. kryds.

Holdene startede med at dele to 5-sæts opgør imellem sig. Vladimir slog Carsten med to bolde i femte og Søren Andersen slog Enevoldsen med 8 i femte.

De to næste kampe blev ligeledes delt mellem holdene. Mads-Peter slog Sune 3-1, mens Anders vandt overbevisende 3-0 over Rasmus.

Også doublerne blev delt med 1 til hvert hold, så den inden de afgørende singler stod 3-3. Efter doublerne syntes Esbjerg åbenbart, at det måtte være nok med alt det deleri og tog de tre næste singler. Mads-Peter tog sin anden sejr ved at vinde et tæt opgør mod Vladimir med 3-2, Carsten slog Sune 3-0 og Rasmus slog Jan 3-1. Og dermed samlet Esbjerg-sejr på 6-3.

Ærgerligt for KBTK at ingen af de tre singler efter doublerne kunne hives hjem, da Anders så ud til at have godt fat i Søren i den sidste kamp, og dermed kunne have fremtvunget 5-5 og en afgørende double.

Forfatter: tphu/bif