Københavns BTK – Hillerød 5-6

”Kampen mellem København og Hillerød blev høj-dramatisk på alle måder. København havde en teoretisk chance for at sikre næste sæson i elitedivisionen med en sejr over Hillerød. Desuden havde København en realistisk chance for at sikre hjemmebanefordel i nedrykningsspillet med en sejr i dagens kamp.

København lagde stærkt ud med, at Vladimir Dragic fik revanche fra sidste kamp ved at vinde over Martin Christensen samtidig med, at Anders Mortensen vandt over Kristian Henningsson. Derefter tabte Københavns singler Sune Larsen og Jan Enevoldsen til Huang og Henrik Åkesson. Det bragte opgøret på 2-2.

I doublerne vandt Jan og Anders sikkert over Kristian og den indskiftede Ola Lindberg. I den anden double førte Hillerød 2-1 i sæt, da en lang og velspillet duel endte med at Martin fra Hillerød sprang over en bande og landede helt skævt på sin ankel. Han måtte søge nærmeste skadestue, og i skrivende stund vides det ikke, hvad der er sket med anklen. Det var synd for Martin og synd for kampen. Det gav en walk over-sejr i doublen og i Sunes kamp efter doublen. Det bragte København på 5-2, og sejren syntes inden for rækkevidde for København. Vladimir tabte dog klart til Huang efter doublerne. 5-3. Anders tabte ligeledes i fire sæt til Henrik. 5-4. I Jans kamp mod Kristian fik Kristian revanche fra sidste deres opgør ved at vinde med 12-10 i femte sæt. Kampen skulle derfor afgøres i en ekstra double. Her var Hillerøds nye konstellation (Huang og Henrik) skarpest og vandt i fem sæt over Sune og Vladimir. Kampen var intens og medrivende. Den varede i 3½ time og endte altså med en sejr på 6-5 til Hillerød.

Forfatter: Københavns BTK