Køge Bugt – Brønderslev

Søndagens kamp mod Brønderslev var fra Køges side en revanche mulighed for forårets nederlag i DM finalen. Efter de første to kampe stod det 1 – 1 efter rimeligt sikre sejre til hhv. Daniel Fynsk og Fredrik Nilsson, Derefter tabte Daisuke til Morten Knudsen i 4 sæt, så stillingen var 1 – 2.

Magnus’ kamp mod Kim Høgsberg var derfor temmelig vigtig, men da Magnus loopede sit bat ind i bordkanten og ødelagde belægningen, bragte det minder frem om den lignende hændelse i finalekampen i Brønderslev. Denne gang bragte hændelsen dog smilet frem hos spillerne på begge hold, inkl. Magnus, der HAVDE sørget for at have et limet reserve bat parat. Efter en 5 sæts kamp, trak Magnus det længste strå, så stillingen inden doublerne var 2 – 2.

Doublerne blev delt med en sejr til hver side. Den ene blev tabt hurtigt, mens Daisuke og Joakim fik kæmpet sig til en sejr i den anden. Daisuke er stadig ubeseejret i double.

Joakim slog derefter Morten overbevisende, mens Daisuke kom til kort overfor Daniel, så endnu en gang var stillingen lige, denne gang 4 – 4.

På dette tidspunkt følte Køge at der var store muligheder for at vinde holdkampen, da Fredrik skulle op mod Kim og Magnus mod Rasmus. Fredrik viste vejen ved at slå Kim i 3 sæt, mens Magnus måtte afgive et enkelt sæt til Rasmus, men til gengæld vandt han de øvrige 3 sæt overbevisende, og dermed var kampen afgjort til Køges fordel.

Køge måtte i denne weekendrunde undvære Claus Rasmussen, som begge dage spillede kamp for sin svenske klub, og var med til at skaffe klubben to sejre, da han vandt sine 4 singler og de to doubler han deltog i. Han synes at være ovre de skulderproblemer, der gjorde at han sad over til Køges forrige kamp.

Forfatter: køgebugt