Køge Bugt v Hillerød

Køge sejr på 5-3 i første semifinale
Første semifinale mellem Køge Bugt-Hillerød eller Sverige mod Kina, endte med at det blev en dansk spiller Claus Rasmussen som blev matchvinder og det var en flot holdsejr når 1. mand Magnus Wahlgren ikke vandt nogen kampe, men viser at Køge har en bred trup hvor alle kan være første mand hvis de har dagen.

Kampen åbner med at Fredrik Nilsson skal op mod Hillerød’s bedste spiller Huang. Her har Fredrik vundet de 2 første gange de har mødtes og vandt også deres 3. opgør. Afgørende sæt spiller Fredrik forrygende og kommer foran 8-1, hvorefter Huang får slået den ene fantastiske bold ind efter den anden, selv om der blev spillet korte flade bolde og får udlignet til 9-9.

Lundkvist vinder 3-0 over Greczula i efter nogle tætte sæt.

Magnus Wahlgren taber så lidt overraskende til Wang 0-3 efter at have ført 10-8 i første sæt og 10-6 i tredje sæt. Claus vinder 3-0 over Henrik Laxby og bringer Køge på 3-1 inden pausen.

Efter pausen er det Sverige mod Kina. Wang fortsætter sit fremragende spil og slår Fredrik N med 3-0.

Wahlgren har 10-8 i første sæt mod Huang og ser ud til at vinde dagens første sæt men nej igen bliver han hentet. De næste 2 sæt går til Wahlgren. 4.sæt er lige til 4-4, Huang spiller pludselig verdens klasse bordtennis og kommer på 4-7, Wahlgren udligner og de følges til 9-9.

Her er Huang presset helt ud i banden og det ligner matchbold til Køge spilleren, men Huang får slået bolden ind på bordet i noget man syntes var helt umuligt. Afgørende sæt er Huang helt ovenpå i hele sættet. Så 2 kineser sejre bragte stillingen på 3-3.

Køge kommer igen foran nu med 4-3 da Lundkvist vinder enkelt over Laxby.

Herefter overrasker Claus med en flot 3-1 sejr over Greczula efter at have tabt første sæt, fik Claus styr på servereturerne og ikke mindt at han satte sit eget tempo på spillet og fangede Greczula på sine varierede server og blev dagens mand.

Næste kamp er i Hillerød 4. april.
Kan Fredrik igen slå Huang
Kan Claus igen slå Greczula
Kan Wahlgren igen tabe 2 kampe
Kan Wang igen vinde sine kampe for Hillerød uden at tabe sæt.
Ja, kampen er åben og der er stadig et stykke vej til finalen.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Køge Bugt
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk